Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Adventní GolfBINGO - Zima 2017 s GolfProVšechny.cz (od 4.12.)

Stav
Uzamčeno.
Rozhodl jsem se, ze zde bude jen diskuse a oznamovani spravnych odpovedi, na losovani fotek bude zvlast vlakno, ktere bude uzamcene, na to doporucuji dat sledovani do mailu :) Aby vam nechodil kazdy komentar :)

tak tentokráte si to také zkusím :_)
upload_2017-12-3_22-48-0.webp

Rozhodl jsem se, ze zde bude jen diskuse a oznamovani spravnych odpovedi, na losovani fotek bude zvlast vlakno, ktere bude uzamcene, na to doporucuji dat sledovani do mailu :) Aby vam nechodil kazdy komentar :)

Nech to jeste dnes do vecera, prvni fotku. Treba se jeste ve vsedni den nekdo na posledni chvili prida. Nebo alespon do odpoledne.

Tímto se taky na poslední chvíli hlásím...

Přílohy

• BINGO - ligi.webp
    BINGO - ligi.webp
    68 KB · Zobrazení: 298
Jsem se nepřihlásila a tohle hřiště zrovna nááááhodou poznávám....:cry:

Jsem se nepřihlásila a tohle hřiště zrovna nááááhodou poznávám....:cry:
pokud si tam tohle nedas, tak se jeste prihlas ;)

Tak jsem tu!

Přílohy

• 20171204_200910.webp
    20171204_200910.webp
    56,8 KB · Zobrazení: 281
pokud si tam tohle nedas, tak se jeste prihlas ;)
Tak na to prosím mrkni, toto hřiště tam tedy nemám, a jestli jo, tak jsem ho nepoznala!:eek:

Tak na to prosím mrkni, toto hřiště tam tedy nemám, a jestli jo, tak jsem ho nepoznala!:eek:
nemas ;)

...hehe, tím bychom mi ostatní měli první nápovědu, co? :-D

prvni je velmi eaaasy :D

No jasně, máte nápovědu, kdo si trochu pamatuje co tu plácám, tak je jasné, že těch hřišť znám sakra málo. A selektivní metodou z těch, co v seznamu nemám, to musíte poznat, kdybyste to už nevěděli. ;)

a nějaký nápovědy nebudou???
to bys chtel?? muzu davat kazdy 3. den napovedu a kazdy 5. budu psat co to bylo

tak to jo, já si počkám... já skončil u druhýho, ten jsem ještě poznal...

Domluvili jsme se s @JanKostalCZE, že drobná nápověda bude od zítřka u každé fotky, k těm třem je Jan doplní dnes později. Hřiště budou prosrazena vždy s odstupem (po pěti) tak, aby měli výhodu Ti, co hřiště poznají. :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom