- Autor vlákna
já je sice vím zatím všechny, ale je mi to na dvě věci, když je nemám v bingu
Mi neříkej, že ze 30 slov, ze kterých si použila 25, nemáš zatím 4 losovaná ani jedno v hrací kartě? )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
já je sice vím zatím všechny, ale je mi to na dvě věci, když je nemám v bingu
Na dělený první místo (se mnou) zatím ano!Mám 3 ze 4! Ale to asi nestačí.....
jednoMi neříkej, že ze 30 slov, ze kterých si použila 25, nemáš zatím 4 losovaná ani jedno v hrací kartě? )
Já mám náběh na sloupec, mám dvě pod sebou Jdu mrknout na golfprovsechny.cz, co pořídím za výhrupche,už jsem dohledal všechny tažené a mám 3/4 ale každý jinde
růžový týčka, přeciJá mám náběh na sloupec, mám dvě pod sebou Jdu mrknout na golfprovsechny.cz, co pořídím za výhru
Koukám, ze turnajová úprava jména se chytla být tebou, tak teď už s Bingem moc nepočítámKoštále!!! Co to losuješ? Ty jsi snad nezaregistroval jak mám vyplněnou kartu? No tak!
On se nejdřív koukne jak to máme v tabulce rozložený a podle toho losuje. Už taky šílím, z toho bingo jen tak nebudeKoštále!!! Co to losuješ? Ty jsi snad nezaregistroval jak mám vyplněnou kartu? No tak!
No nevím čéče, zatím to tak nevypadáPrisaham, ze jsem se na nikoho kartu ani nepodival a nelosuji to podle toho Je to podle toho, na jakou fotku v tlf najedu prvni
Jane, nenech se těmito škarohlídy odradit, zatím ti to jde výborněKoštále!!! Co to losuješ? Ty jsi snad nezaregistroval jak mám vyplněnou kartu? No tak!
Asi se ti podivam na listekJane, nenech se těmito škarohlídy odradit, zatím ti to jde výborně
ne!!Dneska není fotka?
Že by už zkouškový?ne!!