Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

AERIFIKACE - KDY a KDE, podělme se o poslední krásné greeny

Hrál jsem včera Kácov a aerifikované a zapískované grýny jsou na Forestu, Meadows zatím nic a na Riveru jsem to z dálky taky neviděl.

Hrál jsem včera Kácov a aerifikované a zapískované grýny jsou na Forestu, Meadows zatím nic a na Riveru jsem to z dálky taky neviděl.
Včera nebyly na Kácově zapískované ani grýny na Riveru. Ale aerifikace probíhala na cvičných grýnech, takže RIver A Meadows asi přijdou na řadu co nevidět.

Zbraslav lehce zapiskovana a propichana, ale bez problemu hratelna a greeny i tak pekne rychle.

Golf Park (CGK) skoro to same, malinko vic pisku nez vedle na Zbraslavi a tradicne trosku pomalejsi greeny, ale taky porad vyborne hratelne. A chvalim, ze zapiskovali a provedli udrzbu i na kratce strizenych plochach pred greenem, takze je fajn, ze to berou vazne a snad to pomuze udrzet kvalitu.

Preci jen na obou hristich uz je trava lehce ridsi, takze je lepsi stavet, ale na konec rijna je to skvely stav.

Tak Golf Park uz dnes zapiskovany vic, ale hrat se da, je to ale opravdu hodne pomale, pisek se drzi na micku - uz to neni pro hrace, kteri na greenech pisek vylozene nesnaseji.

Včera jsem byl na Čertově břemenu.
Dělá se tam zapískování některých farwayí, ale vzhledem k množství písku kolem hřiště jsem jen asi stihl začátek, kdy je postižena jamka 1 a 2 ale zbytek přijde brzo na řadu. Jamka 7 se tam nehraje vůbec, kvůli opravě trávy na farwyi. Tu vyřezali z okrajů jamek 6 a 13. Přijde mi to jako oprava po divočákách.
Hřiště jinak super, jen toho listí je tam občas požehnaně a i krásou ránu na green prostě nenajdete. Většinou najdete jiný míček než svůj.

barbora tyden po aerifikaci již nestřižená.. a s rosou tak pomalá že takřka nehratelně pomalé greeny. jinak lehce proříznuté fw a vse v pekném stavu
Albatros taky už asi moc už nestříhají a není tak rychlý jako před 14 dny

Včera Terasy. Dost silně zapískováno, místy písku víc jak v bankrech :D Na 5 m paty tempo jako na 20-25 metrů

Albatross je v krasnem stavu, fairwaye perfektni, greeny velmi solidne rychle. Hra pro necleny jen do nedele, pak uz pro necleny zavreno.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom