Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A tohle se mi objevilo když jsem teď klikla na Nové mikroshoty...jdu dělat něco jiného, sbohem jamko Zobrazit přílohu 3622
A tohle se mi objevilo když jsem teď klikla na Nové mikroshoty...jdu dělat něco jiného, sbohem jamko Zobrazit přílohu 3622
BTW chtěla jsem ti za větu dát smajlika, ale horní lišta je šedivá a nic nenabízí. ( jsem na tabletu, Chrome)
To nemuselo být, já bych to ještě 2-3 dny nějak překousnulSpec kvůli tobě jsem to dohledal a sjednotil v upozornění, do budoucna jen tykání. Jak narazím někde na vykání, opravím.
Tak jo - pokus o smajlík. Místo toho příloha printscreen před kliknutím, printscreen po kliknutí - objeví se klávesnice.Opraveno, resp. odebráno.
Nedaří se mi nasimulovat, můžeš poslat screen, prosím, až bude chvilka?
Tak jo - pokus o smajlík. Místo toho příloha printscreen před kliknutím, printscreen po kliknutí - objeví se klávesnice.
Na záložce FOTKY a ČLENOVÉ máš ještě podzáložky v angličtině. Mně to nevadí, ale pro jednotné uspořádání...
Jeste tam chybi cryptomeny
a jinak, kolik procent si nechava PayPal?
Pokud bych byl jedinej, nebo to bylo nevýhodný tak se tím nezabývej. Umím platit i kartou. Jde spíš o to, že mi to přijde nejpohodlnější a nebo možná jen o to, že jsem "teta" a jen jsem tak zvyklej.kde by mohl být spokojen i @Jerry
si zvykej na nový procesy... předcházíš tak tomu... jak se jen jmenuje....Pokud bych byl jedinej, nebo to bylo nevýhodný tak se tím nezabývej. Umím platit i kartou. Jde spíš o to, že mi to přijde nejpohodlnější a nebo možná jen o to, že jsem "teta" a jen jsem tak zvyklej.
však jo, já to tak beru a těším se ... .si zvykej na nový procesy... předcházíš tak tomu... jak se jen jmenuje....
Souhlas, na prostej lid muší bejt přísnost.Mně je to celkem jedno - když to bude bezhotovostně. Záleží spíše na tom, aby Tě to co nejméně zatěžovalo a z ekonomického hlediska to vycházelo dobře.
Jinak standardně platí, že 10 lidí bude mít 10 názorů...já bych v tomto tu demokracii moc nepřeháněl