Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky se s tím peru, myslím, že je to teď přechodné období a sedne si to.A tohle se mi objevilo když jsem teď klikla na Nové mikroshoty...jdu dělat něco jiného, sbohem jamko Zobrazit přílohu 3622
To já se ho (Michala) naopak za nás ajťáky musím důrazně zastat. Vy chátro, on se snaží, aby Vám udělal dobře a vy takhle????? Svlíknout vás na tom mrazu do spoďárů a poslat na Vás psy.
Každá aplikace jednou dojde technicky na hranice sbvé rozvíjitelnosti a je třeba s pokorou podstoupit to utrpení změny. To, že budou některý věci jinak, než jste byli zvyklí berte jako pozitivum. Budete muset alespoň na čas víc zapojit mozek, takže změna vám ho procvičuje a vy se o to později seznámíte s tim němcem, jehož jméno si nemůžu vzpomenout .
Pokud by ani tato moje litánie nepomohla tak ještě jedno varování: Tomuto nepružnému typu uživatelů říkáme "tety", takže jestli si "teta" @mkopcak tento titul nechce ponechat tak ať se rychle kouká srovnat.
Na tom něco je ... ty, jako manažer golfového hřiště nevystačís s 0 a1 , ty musíš umět minimálně do 18 a takové číslo na klávesnici kalkulačky ani není ... takže hluboká poklona ...To bych se divil, kdyby se tu neobjevil nějakej ochránářskej odborář. Hele já se na škole učil, že jsou to všechno jen jedničky a nuly. A to sčítání nebylo zas tak složitý, byť tedy dělá-li to Michalovi problém, kalkulačku mu klidně pučim. A jestli mě chceš "tetou" urazit, tak moc nepochodíš. Já jsem zvyklej na mnohem klasičtější výrazivo...
Na tom něco je ... ty, jako manažer golfového hřiště nevystačís s 0 a1 , ty musíš umět minimálně do 18 a takové číslo na klávesnici kalkulačky ani není ... takže hluboká poklona ...
Vlasně NEEE, ty jsi manažer hřiště s 9-ti jamkami, tak bys tu kalkulačku ani nemusel potřebovat, stačili by ti prsty na rukách.
Asi to fakt máte, vy manažeři, těžší. Soudím tak podle toho, že ajťáků je tady na jamce určitě víc než manažerů golfových hřišť ale evidentně všichni v tuto dobu ještě chrápou ( nikdo mi v "souboji" s tebou nepomohl )Do doby než jsme postavili hotel jsem to měl jednoduchý, stačili mi ruce. Od momentu, kdy mám 13 pokojů už chodím vždy s kalkulačkou v kapse! Život už nikdy nebude jako dřív...
Když hochu zlatý se z titulu své práce během roku učíš už druhý systém, snaží se ti vnutit sdílené e-diáře, začneš být na takové změny alergický. Na rovinu,pro nás tety, je to jistá ztráta komfortu. A můžeš slibovat hory doly, zlaté rouno, že to bude super, my se tím horko těžko musíme prokousat. A chápu, že pro Michala překlady nejsou akutní, a přestože jsem schopna se s tou angličtinou poprat, opět je to diskomfortni, pro mě dost. No, vzhledem k tomu, že jsem si na tomto fóru vytvořila slušnou závislost, tak to asi vytrpim.To já se ho (Michala) naopak za nás ajťáky musím důrazně zastat. Vy chátro, on se snaží, aby Vám udělal dobře a vy takhle????? Svlíknout vás na tom mrazu do spoďárů a poslat na Vás psy.
Každá aplikace jednou dojde technicky na hranice sbvé rozvíjitelnosti a je třeba s pokorou podstoupit to utrpení změny. To, že budou některý věci jinak, než jste byli zvyklí berte jako pozitivum. Budete muset alespoň na čas víc zapojit mozek, takže změna vám ho procvičuje a vy se o to později seznámíte s tim němcem, jehož jméno si nemůžu vzpomenout .
Pokud by ani tato moje litánie nepomohla tak ještě jedno varování: Tomuto nepružnému typu uživatelů říkáme "tety", takže jestli si "teta" @mkopcak tento titul nechce ponechat tak ať se rychle kouká srovnat.
Ve firefoxu se také nezalamují.delší názvy témat se nezalamují
suchare@mkopcak a @Jerry borci, nespamujte toto vlákno sakrblé a bežte řadši rozdávat radost a smích třeba do zaměstnání ...
Opakuji ... buď pozitivní a nadšená , stejně jako tancem se ti tímto příkořím oddaluje seznámení s panem AlzhaimeremKdyž hochu zlatý se z titulu své práce během roku učíš už druhý systém, snaží se ti vnutit sdílené e-diáře, začneš být na takové změny alergický. Na rovinu,pro nás tety, je to jistá ztráta komfortu. A můžeš slibovat hory doly, zlaté rouno, že to bude super, my se tím horko těžko musíme prokousat. A chápu, že pro Michala překlady nejsou akutní, a přestože jsem schopna se s tou angličtinou poprat, opět je to diskomfortni, pro mě dost. No, vzhledem k tomu, že jsem si na tomto fóru vytvořila slušnou závislost, tak to asi vytrpim.
Nic takovýho - jen ať si to přečtou pěkně celý ...Závěrem pro líné čtenáře stručně to nejdůležitější:
Možná jsi to někde psal a já to nenašla, ale nepochopila jsem funkci Co je nového? Pokud už nějaké vlákno přečtu a kliknu na Co je nového? objeví se mi zase stejný seznam včetně vláken, která jsem přečetla. Navíc, pokud jsem odtamtud klika na tohle vlákno, dostala jsem se na stranu 1 a ne na stranu 12....a nevím, jak poznat, co jsem četla a co ne, když to tam zůstává všechno
A tohle se mi objevilo když jsem teď klikla na Nové mikroshoty...jdu dělat něco jiného, sbohem jamko Zobrazit přílohu 3622
@requo: předpokládám, že stále ladíš, ale všiml jsem si jednoho bugu v Edge (v chromu je vše ok, víc prohlížečů nepoužívám):
- delší názvy témat se nezalamují/neskrývají viz
Ve firefoxu se také nezalamují.
Další naprosto bezvýznamná drobnůstka pro Michala až se bude nudit, které jsem si všimnul : v upozorněních je kombinace tykacích a vykacích formulací : "ti odpověděl", "tě zmínil" a naproti tomu " se líbí váš..."
Napsal jsem to proto, že osobně mám tento typ připomínek rád. Když uživatele trápí už jen toto, znamená to, že mohu být spokojený.
Jóóóóó flamenko je příští pátek, hurá, když není golfOpakuji ... buď pozitivní a nadšená , stejně jako tancem se ti tímto příkořím oddaluje seznámení s panem Alzhaimerem
Máš můj obdiv. Mám ajťáka v rodině a tak vím, co času sežere napravování záludností nul a jedniček. Jsou to prevíti. BTW chtěla jsem ti za větu dát smajlika, ale horní lišta je šedivá a nic nenabízí. ( jsem na tabletu, Chrome)Překlady této části mírně upraveny, mělo by to být zřejmější. Příští týden k tou udělám návod, až to celé dopřekládám. Princip klikání je takový, že si to pamatuje, jestli si to už navštívila, nebo ne. Pokud nenavštívila - tak tě to hodí na nepřečtený příspěvek. Pokud navštívila, tak tě to při kliknutí na názve vlákna hodí na první příspěvek, na poslední příspěvek se dostaneš kliknutím na datum poslední aktualizace zobrazený u nadpisu vlákna. Pravděpodobně tento datový odkaz pak zviditelním více. Nyní je šedý. Toto funguje stejně, jako v předchozí verzi.
Více rozpracuji v návodu během příštího týdne.
- Co nového -> co nového: ukazuje poslední příspěvky ve fóru nezávisle na přečtení přihlášeného uživatele, prostě - naposledy aktualizované
- Co nového -> nové příspěvky (příp. fórum -> nové příspěvky) ukazuje defaultně tebou nepřečtená vlákna, nicméně můžeš si o na stejné stránce nastavit, aby zobrazovalo pro tebe defaultně např. sledovaná vlákna atp. i kombinace
Díky za report, toto je chyba této šablony, mikroshoty jsou prozatím vypnuty a tady zůstal pozůstatek, který správné nastavení v admin ne
Díky za report, opraveno. Zkuste obnovit stránky (ctrl+f5), pokud ještě nepůjde, dejte vědět.
Spec kvůli tobě jsem to dohledal a sjednotil v upozornění, do budoucna jen tykání. Jak narazím někde na vykání, opravím.