- Autor vlákna
ja ne
To jsou věci. Máš dlouhý nick, no. upravil jsem to, už by to mělo být i u dlouhých uživatelských jmen v pořádku a ikonka pošty a vlaječky viditelná i na mobilu pro všechny. Funguje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ja ne
ano, super, dikyTo jsou věci. Máš dlouhý nick, no. upravil jsem to, už by to mělo být i u dlouhých uživatelských jmen v pořádku a ikonka pošty a vlaječky viditelná i na mobilu pro všechny. Funguje?
Mně se tu mikroshoty nikde neukazují! Ale v kalendáři hry registruji.
Na fóru do pilotního provozu jsem přidal TRŽIŠTĚ. Jedná se o soukromou inzerci členů 19.jamky, pro začátek s omezením na členy, kteří jsou na fóru alespoň 14 dní a mají alespoň 10 příspěvků. Inzerce je soukromá. Komerční nabídky patří jinam (např. na levnygolf.cz).
Ten odkaz od Tomase mozne neni videt (alespon ja ho skoro nevidim), takze oldschool:
http://blog.trackmangolf.com/trackman-average-tour-stats/
A tím bych se rád zeptal admina, jestli by nešlo ty hyperlinky nejak defaultne zvýraznit - lepší barva nebo podtrhnout to, hmm?
Připravuji možnosti reklamy na 19.jamce. Rád bych před finálním přístupem k tomu znal váš názor - přeci jen, jedná se i o komunitní záležitost. Proč reklama? Bohužel provoz serveru pro forum i inzerci něco ročně stojí, je to pár tisíc, k tomu domény (drobné) a sem tam nějaké náklady na doprogramování, některé pluginy do fóra atp. Takže dlouhodobě potřebuji najít cestu, která umožní minimálně provoz serveru nedotovat ze svého. Jednou z možností je reklama. Ani já nechci tady mít všude reklamu, otravuje mě a ruší při čtení, takže hledám formát, který by mohl být přínosný i pokud možno co nejméně zatěžující z úhlu blikajících obrázků atp. Ale na druhou stranu přínosný pro inzerenta. V tuto chvíli v horní části fóra i na mobilních zařízeních by se zobrazovala krátká, jednořádková inzerce, pouze text s aktivním linkem. Myslím, že by toto mělo být ze všech úhlů přijatelné (graficky to doladím).
Názory?