Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Ahoj všem golfistům! Jsem čerstvě na tomto fóru, člen Beřovice. Abych trochu přispěl:
Dnes hřiště, hodně foukalo. Studenej, vlezlej vítr. Hřiště flighty po 2 lidech, celkem plno...
Kvalita slušná na prosinec. Jen odpaliště ztuhlý, nedalo se tyčko zabodnout skoro ani kladivem...
Tráva kupodivu stále zelená, grýny dost zmrzlý, tak jsou strašně rychlý...Všem nejlepší do NY, buďte positivní, ale ne na testu!!
Nevíte někdo, jak se dostat z Rudné do Beřovic aniž bych překročil hranice okresu?
Nerad bych tím, že pojedu sám hrát golf, přivedl nemocnice ke kolapsu
Nevíte někdo, jak se dostat z Rudné do Beřovic aniž bych překročil hranice okresu?
Nevím, jsou myšleny jen pozemní hranice okresu? Pokud ano, tak k cestě použij
Druhá varianta je si zajistit v Beřovicích brigádu - cesta do zaměstnání bude povolena
Nevím, jsou myšleny jen pozemní hranice okresu? Pokud ano, tak k cestě použij
Druhá varianta je si zajistit v Beřovicích brigádu - cesta do zaměstnání bude povolena
Tak to by se dalo vyřešit urgentním jednáním v Beřovicích, to snad bude také povoleno, ne
A nebo si zkusit na ministerstvu zajistit výjimku, stejně je tam bordel, tak to třeba projde Protože pohyb posiluje imunitu a ty se chceš nakažení vyhnout
To sice máš pravdu, ale jsou jedinci (jako já), kteří obvykle mají to štěstí, že jsou namátkově vybráni ke kontrole
Za 14dní vezu syna přes „půl republiky” k doktorovi. Asi jej nejspíš požádám, aby mi poslal potvrzení - sichr je sichr.
Nechci se někde dohadovat s nějakým kovbojem (i když většina policistů už je z toho taky otrávených a nejsou zbytečně aktivní, tedy pokud jim „červená mikina” nenařídí min. počet potrestaných hříšníků za směnu )