Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nevím, jestli existují nějaké kategorie, ale řekl bych, že ceny odpovídají ( většinou ) kvalitě hřiště, poptávce hry na něm a dnu v týdnu.Existuje nějaký seznam, jaké jsou cenové kategorie na kterých hřištích dokupů v ČGK?
Obvykle jsem platil 700 CZK, ale taky třeba 550CZK...
A ty máš, nebo nemáš ČGK? V příloze přehled na tento čtvrtek, pátek a sobotu.Existuje nějaký seznam, jaké jsou cenové kategorie na kterých hřištích dokupů v ČGK?
Obvykle jsem platil 700 CZK, ale taky třeba 550CZK...
ČGK mám, ale tuhle sjetinu jsem neviděl. To se dá najít kde?A ty máš, nebo nemáš ČGK? V příloze přehled na tento čtvrtek, pátek a sobotu.
Zde - https://old.teetime.cz/CgkSaleSummary.aspxČGK mám, ale tuhle sjetinu jsem neviděl. To se dá najít kde?
Jsem asi lama, ale aktivně tuto stránku na starých teetimech se mi nedaří. Kde nebo pod čím to na těch stránkách hledat?
Cgk.cz, níže je červený obdélník s názvem doprodej volných míst
Jsem asi lama, ale aktivně tuto stránku na starých teetimech se mi nedaří. Kde nebo pod čím to na těch stránkách hledat?
Nevím, co máš přesně na mysli tou aktualizací, ale všechny dokupy jsou přehledně vidět v členském portálu ČGK:Dobrý den, existuje nějaká aktualizace pro tento rok, kde by člověk získal přehled za kolik se dokupy pohybují? Děkuji.
Pokud se nepletu, tak žádný přehled nikdy neexistoval. Člen ČGK má přístup na seznam hřišť s aktuálními cenami. A částky se můžou měnit, pravděpodobně v závislosti například na sezóně a možná i poptávce. Pokud nejsi členem a zvažuješ do ČGK vstoupit, tak ti bude asi muset stačit informace, že jsou greenfee levnější než bězně, ale myslím, že max. o 50%, většinou ale méně.Dobrý den, existuje nějaká aktualizace pro tento rok, kde by člověk získal přehled za kolik se dokupy pohybují? Děkuji.
Ano, členství nemám. Uvažuju o něm jako o doplňkovém ke svému stávajícímu. Proto mě to zajímalo.Pokud se nepletu, tak žádný přehled nikdy neexistoval. Člen ČGK má přístup na seznam hřišť s aktuálními cenami. A částky se můžou měnit, pravděpodobně v závislosti například na sezóně a možná i poptávce. Pokud nejsi členem a zvažuješ do ČGK vstoupit, tak ti bude asi muset stačit informace, že jsou greenfee levnější než bězně, ale myslím, že max. o 50%, většinou ale méně.