Tento rok jsem začal s golfem a to byli moje první náklady (na Moravě). Mohl jsem si to více vyzkoušet. Taky jsem se na všechno ptal co mě to bude stát a byl opatrný abych se finančně nerozhodil.
Za 4900 jsem si teď koupil použitou grafitovou sadu s bagem, boty LIDL 1300Kč (jelikož jsem na turnaji sebou sekl), jasně nějaké triko, ale nemusí být golfové.
Teď nový driver 1 za super cenu 500+ poštovné 150Kč. Jeden turnaj 550Kč (texas, snídaně a oběd). Návštěva inDoor 1x v týdnu reciprační hriště 100Kč/ hod. a venku 2 košíky 80 Kč (recipro cena).
Happy hour jsem zatím nevyužil, je to v pracovní dobu př. úterý v 7:00. No tak co vezmu si dovoču a užiju si to. Když půjdu plavat na bazén tak za 2 hodiny vypláznu taky tak 200-250 Kč.
Příští rok si zaplatím roční členství asi 5000-6000Kč, 50 sleva na hřiště a reciro na okolní hřiště 30-50 procent.
Nové gripy na sadu (udělám si to sám) cca 1000Kč.
Vím, že jinde jsou hřiště výrazně dražší, ale asi bych hledal něco kde mohu více vyzkoušet, nebo aspoň akademii.
Nechci říkat, že je to zadarmo. Jsem normální zaměstnanec (70 procent práce na hlavu a 30 procent rukama). Nikdy jsem nesportoval. Golf jsem si (on mě) zamiloval. Ještě přesnější rány... ale to příjde. Hraju teprve 7 měsíců.
Zkuste mi odpovědet? Co by stála výbava a 4 dení lyže př. někde v Rakousku? Podle mě bych to typoval tak na 10-20 tisíc. To je za 4 dny. Já za 3/4 ceny blbnlu s golfem od 04-12/2019. To je super.