Všichni se brzy dozvíme, jak se bude e-skorkarta používat. Je v plánu ji zavést do praxe už na jaře na jednom z prvních federačních turnajů. Za jakých podmínek přesných podmínek nevím, ale celkem nepochybuji, že ty kteří systém tvoří, napadají obdobné protiargumenty jako nás. Uvidíme,Já jsem velkým zastáncem technologií a pokroků. A nemám nic proti nějaké elektronizaci. Líbilo by se mi spíše to zařízení, pro jeden účel.
Chápu, že to bude spíše mobil a tak... ale než si to sedne, chudák soutěžní výbor. Ještě řešit, že někomu nefunguje mobil, zrovna se vybila baterka, nefunguje WIFI, zavirovaná APP, smazaná ikonka. Chraň golfový bože naši duši. :-D
A potom - v některých případech i ten pohled hráče. To bude radost v praxi čekat, jak někdo zapíše výsledek v mobilu, zároveň rychle tedy skoro legálně si přečtěte noviny, odpoví na tři sms, případně někam zavolá, protože bude furt online a ty notifikace jsou prostě návykové a ne každý je umí vypnout. Úplně vidím, jaká k tomu bude vždy pohoda v soutěžním flajtu. :-D
jak se s nimi vypořádají. Nech me se překvapit. Osobně jsem hodně zvědav, jak to bude vymyšlené jako celek a zda to bude v praxi použitelné.