Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak se v sobotu uvidíme, přijeď v kondici...Hlavně přijeď ty pomatenče
hrací a zdravotní kondice je v prd.... , zato ta chlastací, kondice je ve vynikající forměTak se v sobotu uvidíme, přijeď v kondici...
Poker muzem dat klidne i v patekPěkné středeční odpoledne,
sumarizace základního programu v bodech:
Dotazy ideálně žádné a pokud nějaké, tak prosím doporučeným psaním na adresu pražské kanceláře. Díky a těším se na vás!
- V pátek si přijeďte kdy chcete, dělejte si co chcete, jezte kdy chcete
- V sobotu snídaně od 7:00, odjezd busem (250 Kč hotově řidiči do ruky) na Dýšinou od hotelu v 8:00, hra (1 500 Kčhotově nebo kartou) od 9:30 - startovku uděláme s @requo v pátek večer po diskuzi s vámi
- Návrat ihned po dohrání, rychlá sprcha a raut s vyhlášením v 17:30 v Hořehledech
- Po rautu volná zábava, možnost pokerového turnájku pod vedením @Kenny
- V neděli turnaj na 9 jamek od 9:30, přihlášení a startovka v sobotu večer s @requo
Já osobně plánuji svých 300 Kč prohrát až v sobotu, v pátek se budu družit se všemi, co si se mnou budou chtít povídat = budu sám usrkávat neperlivou vodu v rohu.Poker muzem dat klidne i v patek
Coz me napada, je mozno pouzit v Dysine buggy?
Je vidět že s náma jezdíš už nebezpečně dlouho:-Dmlíčenka a cukr
Já tedy tuto záležitost slyšel jen vzdáleně, mohl by jsi večer provést instruktáž, o co skutečně jde?No, každopádně aby to nezapadlo. Mlíčenky - je naprosto nezbytné pro pohodový večer do každé klíčenky narvat papírek od cukru. Je to takový milý, hezký zvyk. :-D
Nekecej...vyhlížím už od rozednění na green 7. jamky, aby mi neunikl žádný nas*aný výraz a zatím nicTak už sem tady .... a nikde nikdo.
Asi na víkend přesypu cukr do mističek a budete mít utrum!Já tedy tuto záležitost slyšel jen vzdáleně, mohl by jsi večer provést instruktáž, o co skutečně jde?
Jinak má každý jen domněnky a nemuselo by to dobře dopadnout
Trochu provokace, ale budiž to přáno. Osmička nás pomstíTak už sem tady .... a nikde nikdo.
Počkej, počkej, já myslel, že to byl nějaký příběh @requo to by ta instruktáž měla být.Asi na víkend přesypu cukr do mističek a budete mít utrum!