Ahoj.
Měl jsem S42 (pak jsem je střelil s obrovským ziskem
@6david8 , protože byly zajetý

a koupil S62.
Zkusím pár svých postřehů, protože jsem si dělal dost podobnou analýzu, jako ty.
Hodinky čistě na golf, v životě mimo golf je nepotřebuji, za celý život jsme si na ně nezvykl, a teď už to měnit nebudu. -
ani já nikdy hodinky nenosil, ale tyhle už nosím. Oproti Michalovi mám notifikace zpráv, emailů apod. rád hned na očích a vlastně mi i jako dost slušej. 
Na ostatní sportovní aktivity je nepotřebuji. -
ani já. Nejsem pošuk co si měří tep a kilometry na kole, běžkách apod. jako @smidke
(ten má S60, tak třeba napíše něco k nim).
Potřebuji znát vzdálenost k jamce, -
skvěle splňují jak S42, tak i S62
Znám své vzdálenosti jednotlivých želen a dřev ( zhruba ) -
já už celkem taky, ale virtual caddy (u S62) mi na první dobrou hůl doporučí dle historie mých ran. A pak si stejně vezmeš jakou uznáš za vhodné. Když to vyjde, pochválíš se. Když ne, nadáváš hodinkám, proč tě nepřemluvily.

Potřebuji vidět vzdálenosti překážek -
tady je podle mě obrovský rozdíl. Obzvlášť když jdeš hřiště poprvé a sám, což se mi děje.
Příklad: Na S42 zjistíš, že tam někde voda je, ale na S62 se dozvíš kde.
Mám Laser Bushnell V3. ( ale moc ho nepoužívám) -
až dětem ukradnu prachy z kasičky a budu hrát stabilně kolem paru hřiště (nevím co bude dřív
), tak si hodinky doplním laserem taky. Na zaměření fangle je laser lepší. Hodinkama (když si zjistíš pin pozici), víš nějaký okruh, kde fangle je, ale nevíš přesně na centimetr, jak daleko. Tohle je u S42 i S62 stejný. Což při mém GIRu nebude asi nikdy téma, mně stačí trefovat světovou stranu. 
hraju ready golf, takže jsem na hřišti vcelku rychlý, -
to je dobře a ani jedny hodinky tě brzdit nebudou. Driver i železa zaznamenávají oboje hodinky perfektně samy (ano, kraťoučké chipy nechytají) a při chůzi k míčku si jen kliknu na hůl, kterou jsem ránu zahrál (nemusíš používat). Pak už jen při odchodu z greenu naťukáš skóre. That´s all.
Hodinky jsem zatím žádné nezkoušel, takže nevím jak moc při švihu vadí nebo ne. -
Tohle si musíš zkusit sám. Mně nevadí.
Je hezké vidět, že můj diver měřil přes 250 m, ale není to podmínkou, -
tuhle nepodmínku ti splní jak S42, tak i S62. Pro ego je to neskutečná pecka...
A do statistik mGolfu si můžeš psát svoje rakety.
Statistiky mě moc neberou. -
tady se rozcházíme. Já se v těch číslech hrabu jak bába v koksu i když to nemá žádný smysl a výstupy se neřídím. Ale to je asi nějaká soft verze mého autismu.
Ale mimo jiné je tohle v Garminu na webu celkem zajímavý. Říká ti to, že když nebude pánbůh, dáběl, budha a mohamed doma, jsi schopnej zahrát hřiště v paru.
Rozpočet není nějak brutálně omezený. -
pak kup S62.
Tohle jsou drobnosti, kvůli kterým jsem přešel z S42 na S62.
- grafické znázornění jamek je úplně jiná liga
- mají Garmin Pay (denně používám vlastně už neplatím jinak!)
- jsou trošku větší, takže lehce přehlednější
- jako když někdy na hřišti funím, tak se na tu tepovku taky kouknu, no.
- víc se mi líbily
A tady ofiko srovnání golfových fičur:
Vyprovodím se sám.