- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
V sobotu vyzkouším..BTW......Cihelny nyní mega-super greeny !!!!!! Nechápu .....Zobrazit přílohu 5266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V sobotu vyzkouším..BTW......Cihelny nyní mega-super greeny !!!!!! Nechápu .....Zobrazit přílohu 5266
Byl jsem v sobotu, relativně slušné, jen neposekaná odpaliště a místy na fervejích trsy tvrdé trávy. Ale Kynžvart v překvapivě dobrém stavu.Nemá někdo čerstvé informace o hřišti? Se mi doneslo ( neověřeno ), že kvalita nic moc?
Díky, škoda, zítra okouknu, těšil jsem se Tak šeptanda nelhalaHráli jsme tam tento víkend, myslím, že Cihelny míří o kategorii níž, než jsem byl zvyklý... ferveje okousané jak na hřišti za 600,- Kč. Grýny nic světoborného. Co se týče hotelu tak vcelku vyhovující, nicméně celkový dojem horší než vloni (stejné období, stejný balíček).
Prostředí ovšem nádherné, tak se určitě vyplatí si zahrát. Jen bude dost promáčené.Díky, škoda, zítra okouknu, těšil jsem se Tak šeptanda nelhala☹
Přesně! Hřiště super! Ano, podmáčené - nevadilo, i když doběh občas chyběl. Greeny ok. Spokojenost! S pondělním Karlštejnem se to kvalitou sice srovnávat nedá, ale kdo nehraje denně např. na Albatrossu, tomu hru doporučuju!Prostředí ovšem nádherné, tak se určitě vyplatí si zahrát. Jen bude dost promáčené.
Už předloni akademii přestali udržovat a dle info z recepce jí neobnoví. Ale jsou to dva roky staré informace...Tušíte, jestli funguje ta jejich akademie a případně v jakém je stavu? Na webu o ní žádné informace nemají a ani v ceníku není. To vypadá, že nefunguje.
Díky za info.