Členství tam jsou všechny, přepínání je snadné a na první pohled vidit
Hmmm, tak zrada, já to tam nemám.Členství tam jsou všechny, přepínání je snadné a na první pohled viditelnéZobrazit přílohu 16050

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Členství tam jsou všechny, přepínání je snadné a na první pohled vidit
Hmmm, tak zrada, já to tam nemám.Členství tam jsou všechny, přepínání je snadné a na první pohled viditelnéZobrazit přílohu 16050
Ještě mne napadá, na jakém systému jedeš? Já iOS, jestli tam třeba není chybka.Hmmm, tak zrada, já to tam nemám.![]()
A máš opravdu víc AKTIVNÍCH členství?Hmmm, tak zrada, já to tam nemám.![]()
Android. Možná je to tím. Počkám, jestli se tu někdo objeví s Androidem a vícero členstvím a potvrdí, jestli to v appce vidí, nebo nevidí.Ještě mne napadá, na jakém systému jedeš? Já iOS, jestli tam třeba není chybka.
I jáMám iOS a vidím obě mé členství.
A máš už ta další členství zaplacené, resp. jsi od těch klubů na serveru uvolněn?Aha. Tak pak jsem asi jelito já...![]()
Dáváš tam správně federační číslo? I s tou nově přidanou 0?Stáhnul jsem si to na Adroidu a nedaří se mi najít ani jedno ze dvou členství. Pořád mě to píše, že se údaje nepodařilo ověřit![]()
A máš už ta další členství
Hoši, já jenom jako idiot vypadám.Dáváš tam správně federační číslo? I s tou nově přidanou 0
To, že čerpáš výhody nutně nemusí znamenat, že ta další členství nemáš na serveru ČGF blokovaný. Možná by se někdo (kdo tam má přístup) mohl kouknout na technický server a „prolustrovat tě”Hoši, já jenom jako idiot vypadám.
Zaplacený mám obě, už jsem čerpal jejich výhody, který jsou zaplacením podmíněné.
Federační i rodný č. jsem zadal správně, proto mi to našlo i moje ČGK, který mám jako domovské.
Netuším, čím to je, ale zase mi to tak nevadí. Třeba se to s další aktualizací srovná.![]()
Aha, tak to idiot jsem, to jsem nevěděl.To, že čerpáš výhody nutně nemusí znamenat, že ta další členství nemáš na serveru ČGF blokovaný. Možná by se někdo (kdo tam má přístup) mohl kouknout na technický server a „prolustrovat tě”![]()
Aha, tak to idiot jsem, to jsem nevěděl.Tak já dávám virtuální souhlas a pokud se tam někdo může podívat, děkuji.
![]()