Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Členství na rok 2025, kde zakotvíte?

Hezké vánoce všem :)
u mě zase vyhrálo na rok 2025 členství ČGK 104 (8600 Kč, tj. hra za 860)+ karta Golfamore (letos za 1299Kč)
Hodně golfových úspěchů a zážitků přeji !

Chápete někdo, co se stalo s Bestgolfem? Letos nabízená členství jsou přinejmenším úsměvná. Je to výsledkem konkurenčního boje, že už nedokázali nasmlouvat hřiště?
Nově nabízí další variantu (registraci na ČGF, kšiltovku, týčka a vypichovátko :-))
1741004843918.webp

Chápete někdo, co se stalo s Bestgolfem? Letos nabízená členství jsou přinejmenším úsměvná. Je to výsledkem konkurenčního boje, že už nedokázali nasmlouvat hřiště?
Nově nabízí další variantu (registraci na ČGF, kšiltovku, týčka a vypichovátko :-))
Zobrazit přílohu 48623

Já jsem si něčeho podobného všiml minulý týden a chtěl jsem to sem napsat, k Bestgolfu, ale pak mě přišlo, že musím něco ve svém životě přehlížet, protože takhle "solidně" se přece viditelně ten business má dělat - bestgolf, teetime... Proč mi přijde, že mám u těchto firem pocit, že ejhle, svět je někde jinde. A přijde mi to za mě už trochu kopání do "mrtvol" a nebo "vykuků". Pořád jsem se u bestgolfu ještě nevzpamatoval z "geniální" nabídky typu Callaway... (...a za cenu 2 490 Kč získáte registraci v našem golfovém klubu a na serveru České golfové federace od 1.1.2025-31.12.2025 a voucher na odběr zboží Callaway v hodnotě 1 500Kč - který si můžete vybrat v jejich krámě). Ale uznávám, když koukám na ten golfový balíček - že to je možná ještě lepší. :-D Možná ale fakt něco přehlížím a divnej jsem já. Klidně to uznám.

Proboha lidi (golfoví nováčci), pokud to řešíte jen za registraci - vemte si buď čgk na dokupy nebo nějaké začátečnické členství někde na hřišti, kde za cenu těch 1.500 či lehce přes budete často mít vyjma čgf alespoň jednu hru zdarma. Hezkou volbou by mohly být třeba Pyšely:

- Pyšely: https://loretagolf.cz/nabidka-rocniho-clenstvi-2024/ SWING za 1.590,- v ceně hra 1x18j

Trochu dražší při troše hledání pak třeba:

- Zbraslav/Vinoř: https://eshop.praguecitygolf.cz/produkt/clenstvi-s-balickem-basic-1-hra Basic za 1.990,- Kč 1x18 na Zbraslav nebo Vinoř s možností rozdělení na 2x9 (+ 400 Kč za registraci u čgf)

A mnozí další (ani u jednoho z těchto hřišť členem nejsem).

Tady ten virtual fakt nedává v tomto smysl, pokud nenabízí něco typu jako čgk na dokupy a hry jinde.

Upraveno:
Hodně zajímavá mi přijde ta nabídka PCGC (Zbraslav, Vinoř) ve variantě Komfort za 8900 Kč = 8 her, ale jde to rozdělovat, takže 16x 9 jamek + dalších 2x18 jamek pro rodinného příslušníka a k tomu ještě fee zdarma na Ostravici a Čeladné při ubytování tam. To mi přijde pro nějakého nadšeného začátečníka ideální. A zdá se, že to jde čerpat i o víkendech.

Já jsem si něčeho podobného všiml minulý týden a chtěl jsem to sem napsat, k Bestgolfu, ale pak mě přišlo, že musím něco ve svém životě přehlížet, protože takhle "solidně" se přece viditelně ten business má dělat - bestgolf, teetime... Proč mi přijde, že mám u těchto firem pocit, že ejhle, svět je někde jinde. A přijde mi to za mě už trochu kopání do "mrtvol" a nebo "vykuků". Pořád jsem se u bestgolfu ještě nevzpamatoval z "geniální" nabídky typu Callaway... (...a za cenu 2 490 Kč získáte registraci v našem golfovém klubu a na serveru České golfové federace od 1.1.2025-31.12.2025 a voucher na odběr zboží Callaway v hodnotě 1 500Kč - který si můžete vybrat v jejich krámě). Ale uznávám, když koukám na ten golfový balíček - že to je možná ještě lepší. :-D Možná ale fakt něco přehlížím a divnej jsem já. Klidně to uznám.

Proboha lidi (golfoví nováčci), pokud to řešíte jen za registraci - vemte si buď čgk na dokupy nebo nějaké začátečnické členství někde na hřišti, kde za cenu těch 1.500 či lehce přes budete často mít vyjma čgf alespoň jednu hru zdarma. Hezkou volbou by mohly být třeba Pyšely:

- Pyšely: https://loretagolf.cz/nabidka-rocniho-clenstvi-2024/ SWING za 1.590,- v ceně hra 1x18j

- Zbraslav/Vinoř: https://eshop.praguecitygolf.cz/produkt/clenstvi-s-balickem-basic-1-hra Basic za 1.990,- Kč 1x18 na Zbraslav nebo Vinoř s možností rozdělení na 2x9 (+ 400 Kč za registraci u čgf)

Tady ten virtual fakt nedává v tomto smysl, pokud nenabízí něco typu jako čgk na dokupy a hry jinde.
Jen pozor na tu Loretu buď špatně koukám nebo jsou pořád plný, teď mají akci s obědem do 7.3 a třeba čtvrtek maj celý den 4/4 .. jako plno... kdysi jsem u nich členství měl ale tuto zkušenost s plným hřištěm mám cca 2 roky..

Loreta je hodně plná už řadu let i ve všední dny, hodně turnajů, asi hodně členů, skvělé místo blízko dálnice a výpadovky na jih, příjemné hratelné hřiště, obvykle výborný stav hřiště, prostě perfektní kombinace. Tady by to rozhodně chtělo třetí devítku.

Já jsem v posledních letech spokojený v PCG :cool:

Jakožto marshal na Zbraslavi
Já jsem v posledních letech spokojený v PCG :cool:
Jakožto marshal ze Zbraslavi to čtu rád. 🤗 Osobně jsem přesvědčen, že obě hřiště PCG mají obrovskou perspektivu. Kvalita Vinoře byla již loni na skvělé úrovni, Zbraslav to, po začlenění nových jamek, letos rychle vyrovná. Bude záležet na dalších nabízených službách. Potenciál tady určitě je obrovský !

My jsme se ženou členy Bestgolfu už dlouhé roky a i letos, přes slabší nabídku, zůstáváme věrni. Kromě členství to má i další výhody, jako neveřejné akční nabídky na produkty v jejich shopu apod. Pro toho, kdo chce jen základ, je to ideální, navíc dostane nějaký ten bonus. Věřím, že do budoucna nabídku zase rozšíří a nevidím důvod je takhle grilovat.

Členství zakoupeno u ČGK.
Letos bych chtěl vyzkoušet pár turnajů ČGK Tour, takže jsem poprvé vynechal Davis, Bestgolf (ten vlastně radši bez komentáře 🤡) s neomezenými hrami a jdu cestou jen 20 předplacených her a všechny další skrz dokupy. Vždycky jsem měl ČGK jako doplněk, letos jako hlavní.

1741167466646.webp

Někde zase na mě klasicky vypadla na začátku sezóny reklama na vouchery 1=2 (https://www.golfinfo.cz/1fee2hraci), taková ta klasika x let (na začátku sezóny ofino cena 690,-/12ks)... No a pak na mě vykouklo tohle - https://www.golfovekupony.cz/ (299,-20 ks), osobní zkušenost ale nemám, resp. už dávnou. Ale třeba někdo další jo. A bude se mu to hodit takhle před sezónou a plánem svých her s kamarádem :)

Trochu tématicky mě napadlo: Možná pomalu nejvyšší čas, pro všechny, kdo minulý rok měli členství ČGK, si ho případně obnovit/zaplatit/zrušit. Protože ČGK má takový nepříjemný "zvyk", že Vás blokuje pak pro případné turnaje, i když formálně máte hlavní domovské členství jinde řádné uhrazené.

Předpokládám, že to je standardní vlastnost a technicko formální důsledek mnoha klubů, ne jen u ČGK. Myslím, že loni, nebo předloni jsem pak narychlo řešil takhle na začátku sezóny, proč se mi na jeden brzkojarní turnaj sakra nejde přihlásit... a bylo to tím, že jsem byl blokován ČGK za předchozí sezónu, kdy jsem si to nejnižší členství za 1.500,- na rok koupil ("samo" to neskončí s kalendářním rokem).

Dnes jsem zjistil, netuším jak už dlouho, že nově opět funguje na webu ČGK členský portál na dokupy greenfee s přehledem volných míst a cenou na jednotlivých hřištích. Tento přehled v minulém roce nebyl k mání a z mého pohledu je na webu vše uživatelsky pohodlnější a určitě přehlednější, než v mobilní aplikaci.
Takže za mě: :up: :up::up:

Trochu tématicky mě napadlo: Možná pomalu nejvyšší čas, pro všechny, kdo minulý rok měli členství ČGK, si ho případně obnovit/zaplatit/zrušit. Protože ČGK má takový nepříjemný "zvyk", že Vás blokuje pak pro případné turnaje, i když formálně máte hlavní domovské členství jinde řádné uhrazené.

Předpokládám, že to je standardní vlastnost a technicko formální důsledek mnoha klubů, ne jen u ČGK. Myslím, že loni, nebo předloni jsem pak narychlo řešil takhle na začátku sezóny, proč se mi na jeden brzkojarní turnaj sakra nejde přihlásit... a bylo to tím, že jsem byl blokován ČGK za předchozí sezónu, kdy jsem si to nejnižší členství za 1.500,- na rok koupil ("samo" to neskončí s kalendářním rokem).
Přesně tak to u ČGK funguje. Já ho rušil na rok 2025 někdy začátkem prosince. Na loňskou sezónu jsem byl také blokovaný na jaře, protože jsem členství nezaplatil ani neukončil. Ukončení se dělá emailem ;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom