Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chápete někdo, co se stalo s Bestgolfem? Letos nabízená členství jsou přinejmenším úsměvná. Je to výsledkem konkurenčního boje, že už nedokázali nasmlouvat hřiště?
Nově nabízí další variantu (registraci na ČGF, kšiltovku, týčka a vypichovátko)
Zobrazit přílohu 48623
Jen pozor na tu Loretu buď špatně koukám nebo jsou pořád plný, teď mají akci s obědem do 7.3 a třeba čtvrtek maj celý den 4/4 .. jako plno... kdysi jsem u nich členství měl ale tuto zkušenost s plným hřištěm mám cca 2 roky..Já jsem si něčeho podobného všiml minulý týden a chtěl jsem to sem napsat, k Bestgolfu, ale pak mě přišlo, že musím něco ve svém životě přehlížet, protože takhle "solidně" se přece viditelně ten business má dělat - bestgolf, teetime... Proč mi přijde, že mám u těchto firem pocit, že ejhle, svět je někde jinde. A přijde mi to za mě už trochu kopání do "mrtvol" a nebo "vykuků". Pořád jsem se u bestgolfu ještě nevzpamatoval z "geniální" nabídky typu Callaway... (...a za cenu 2 490 Kč získáte registraci v našem golfovém klubu a na serveru České golfové federace od 1.1.2025-31.12.2025 a voucher na odběr zboží Callaway v hodnotě 1 500Kč - který si můžete vybrat v jejich krámě). Ale uznávám, když koukám na ten golfový balíček - že to je možná ještě lepší. :-D Možná ale fakt něco přehlížím a divnej jsem já. Klidně to uznám.
Proboha lidi (golfoví nováčci), pokud to řešíte jen za registraci - vemte si buď čgk na dokupy nebo nějaké začátečnické členství někde na hřišti, kde za cenu těch 1.500 či lehce přes budete často mít vyjma čgf alespoň jednu hru zdarma. Hezkou volbou by mohly být třeba Pyšely:
- Pyšely: https://loretagolf.cz/nabidka-rocniho-clenstvi-2024/ SWING za 1.590,- v ceně hra 1x18j
Trochu dražší při troše hledání pak třeba:
- Zbraslav/Vinoř: https://eshop.praguecitygolf.cz/produkt/clenstvi-s-balickem-basic-1-hra Basic za 1.990,- Kč 1x18 na Zbraslav nebo Vinoř s možností rozdělení na 2x9 (+ 400 Kč za registraci u čgf)
A mnozí další (ani u jednoho z těchto hřišť členem nejsem).
Tady ten virtual fakt nedává v tomto smysl, pokud nenabízí něco typu jako čgk na dokupy a hry jinde.
Jakožto marshal ze Zbraslavi to čtu rád.Já jsem v posledních letech spokojený v PCG![]()
My jsme se ženou členy Bestgolfu už dlouhé roky a i letos, přes slabší nabídku, zůstáváme věrni. Kromě členství to má i další výhody, jako neveřejné akční nabídky na produkty v jejich shopu apod. Pro toho, kdo chce jen základ, je to ideální, navíc dostane nějaký ten bonus. Věřím, že do budoucna nabídku zase rozšíří a nevidím důvod je takhle grilovat.Já jsem si něčeho podobného všiml minulý týden a chtěl jsem to sem napsat, k Bestgolfu, ale pak mě přišlo, že musím něco ve svém životě přehlížet, protože takhle "solidně" se přece viditelně ten business má dělat - bestgolf, teetime... Proč mi přijde, že mám u těchto firem pocit, že ejhle, svět je někde jinde. A přijde mi to za mě už trochu kopání do "mrtvol" a nebo "vykuků". Pořád jsem se u bestgolfu ještě nevzpamatoval z "geniální" nabídky typu Callaway... (...a za cenu 2 490 Kč získáte registraci v našem golfovém klubu a na serveru České golfové federace od 1.1.2025-31.12.2025 a voucher na odběr zboží Callaway v hodnotě 1 500Kč - který si můžete vybrat v jejich krámě). Ale uznávám, když koukám na ten golfový balíček - že to je možná ještě lepší. :-D Možná ale fakt něco přehlížím a divnej jsem já. Klidně to uznám.
Proboha lidi (golfoví nováčci), pokud to řešíte jen za registraci - vemte si buď čgk na dokupy nebo nějaké začátečnické členství někde na hřišti, kde za cenu těch 1.500 či lehce přes budete často mít vyjma čgf alespoň jednu hru zdarma. Hezkou volbou by mohly být třeba Pyšely:
- Pyšely: https://loretagolf.cz/nabidka-rocniho-clenstvi-2024/ SWING za 1.590,- v ceně hra 1x18j
Trochu dražší při troše hledání pak třeba:
- Zbraslav/Vinoř: https://eshop.praguecitygolf.cz/produkt/clenstvi-s-balickem-basic-1-hra Basic za 1.990,- Kč 1x18 na Zbraslav nebo Vinoř s možností rozdělení na 2x9 (+ 400 Kč za registraci u čgf)
A mnozí další (ani u jednoho z těchto hřišť členem nejsem).
Tady ten virtual fakt nedává v tomto smysl, pokud nenabízí něco typu jako čgk na dokupy a hry jinde.
Ty kráso, tohle je teda slušná nabídka... Chápu, že 50 % z ceníku, ale i tak. Nebo je tam něco skrytého pod čarou?No a pak na mě vykouklo tohle - https://www.golfovekupony.cz/ (299,-20 ks)
VE VYBRANÝCH DNECHTy kráso, tohle je teda slušná nabídka... Chápu, že 50 % z ceníku, ale i tak. Nebo je tam něco skrytého pod čarou?
Jsem debil, jako bych neměl na myši kolečko na scrollování.VE VYBRANÝCH DNECH
Přesně tak to u ČGK funguje. Já ho rušil na rok 2025 někdy začátkem prosince. Na loňskou sezónu jsem byl také blokovaný na jaře, protože jsem členství nezaplatil ani neukončil. Ukončení se dělá emailemTrochu tématicky mě napadlo: Možná pomalu nejvyšší čas, pro všechny, kdo minulý rok měli členství ČGK, si ho případně obnovit/zaplatit/zrušit. Protože ČGK má takový nepříjemný "zvyk", že Vás blokuje pak pro případné turnaje, i když formálně máte hlavní domovské členství jinde řádné uhrazené.
Předpokládám, že to je standardní vlastnost a technicko formální důsledek mnoha klubů, ne jen u ČGK. Myslím, že loni, nebo předloni jsem pak narychlo řešil takhle na začátku sezóny, proč se mi na jeden brzkojarní turnaj sakra nejde přihlásit... a bylo to tím, že jsem byl blokován ČGK za předchozí sezónu, kdy jsem si to nejnižší členství za 1.500,- na rok koupil ("samo" to neskončí s kalendářním rokem).