...a zároveň v jeden den můžeš mít rezervaci jen na jedno hřiště.funguje to tak, že na jednom hřišti můžeš mít zároveň pouze 1 rezervaci. pokud uděláš 2. rezervaci, tak ta původní se ti zruší.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
...a zároveň v jeden den můžeš mít rezervaci jen na jedno hřiště.funguje to tak, že na jednom hřišti můžeš mít zároveň pouze 1 rezervaci. pokud uděláš 2. rezervaci, tak ta původní se ti zruší.
A už i Vinoř2023 u ČGK nově Zbraslav
Tyto kluby patří mezi ty s nejdražším členstvím na Moravě. To je ten důvod. Prodávat členství např. v golfovém klubu Holešov. kde je vstupní poplatek 2 000,- a dalších, kde ani vstupní poplatek není by přeci bylo divné.Chtěl jsem se zeptat, jak provozuji i tel levnygolf.cz... vlastně skoro každý rok, co se týče členství a různých prodejů, co na to tak koukám, tak mi (možná mylně) přijde, že pořád se objevují nabídky z Moravy, na toto. Teď aktuálně třeba https://www.levnygolf.cz/bazar/clenstvi-v-klubech - 2x Kořenec, 3x Brno Austerlitz, 1x Kaskáda.
Čím to je? Dokážete tomu někdo dát nějaký smysl? Proč ne i jiné kluby - z jiných lokalit (nebo alespoň ne tak často)?
Chtěl jsem se zeptat, jak provozuji i ten levnygolf.cz... vlastně skoro každý rok, co se týče členství a různých prodejů, co na to tak koukám, tak mi (možná mylně) přijde, že pořád se objevují nabídky z Moravy, na toto. Teď aktuálně třeba https://www.levnygolf.cz/bazar/clenstvi-v-klubech - 2x Kořenec, 3x Brno Austerlitz, 1x Kaskáda.
Čím to je? Dokážete tomu někdo dát nějaký smysl? Proč ne i jiné kluby - z jiných lokalit (nebo alespoň ne tak často)?
To s těmi místy a kapacitami byl důvod mého odchodu, co totiž do loňského roku nebylo nikde řádně napsáno je fakt že ta kapacita je pro všechna členstv, ale ne všechna členství bookuji stejně do budoucna. Tj. mně se pravidelně stávalo že se mi objevil plně vybookovany víkend... Kdyby to bylo napsáno na rovinu tak bych s tím neměl problém, ale jejich postoj že to je přeci jasný a že to přeci nemůžou napsat že se tam objevují zbytky, mne donutil odejít...No ted uz budou mit v Molitorove volno vzdycky, kdyz tam maji neomezeny pocet hracich mist a soucasne hrac nema zadna omezeni, kolik her smi za tyden, mesic nebo rok odehrat (aspon tak to chapu). Takze v tomhle smeru je to lepsi nez CGK. Ale hlavni omezeni (a v tom je lepsi CGK) je to, ze tech mist je malo, takze teoreticky bych mohl v Bestgolf hrat uplne kazdy den (na Molitorove to jde, pokud tam neni turnaj), ale vsechno bude zalezet na tom, kolik u Bestgolfu zustane clenu). Pro me to je prave na 2023 zajimave tim, ze Hodkovicky, Motol i Botaniku mam blizko - a Molitorov mam daleko, ale obcas tam v okoli taky jsem.
Nevidim tam nejake omezeni na to, kolik smi clovek dopredu rezervovat her (=kolik smi mit dosud neodehranych rezervaci). Je to fakt neomezene? Mate nekdo zkusenost? Protoze teoreticky (za predpokladu, ze jsou volne hry k dispozici) a kdyz vidim 7 dnu dopredu, tak se da rezervovat 7x hra dopredu? Nebo to nejak omezuji? Trosku tam vidim riziko, ze to lidi budou zneuzivat a budou si delat rezervace a pak je budou na posledni chvili rusit a nebo je nezrusi vubec (CGK ma na tohle docela dobry system trestu za pozde zrusenou rezervaci)
Máte někdo zkušenost s porovnáním ceny dokupů u ČGK versus PGK? Jsou stejné nebo odlišné?
Respektive, lze vůbec zjistit cenu dokupů dřív, než až jako jejich člen v Teetime? Pokud ano, kde?
Řečeno golfovou termologií, BestGolf neprošel Cutem.No spíš se na turnaj ani nekvalifikovalZačínám to řešit až teď. Zůstanu u ČGK. Sice zdražili, ale furt je to asi nejlepší řešení. Naprosto mě šokovalo, jak klesl Bestgolf. Nabízí jen 4 hřiště a z toho jen jedno 18-ti jamkové (Molitorov). Pak už jen Botaniku, Motol a Hodkovičky. To je úpadek. Vzpomínám na rok 2019, kdy měli 12 hřišť (včetně Karlštejna a Kácova). Tohle už si přece nikdo nemůže koupit.
Tak oni to mají na salámu pro veřejnost už delší dobu mi přijde, jak mi sami řekli mají to jako bokovkuŘečeno golfovou termologií, BestGolf neprošel Cutem.No spíš se na turnaj ani nekvalifikoval
ČGK, letos jsem si to minimální členství koupil 24.1.2023 (asi třetí rok za sebou). Kvůli dokupům.
Od začátku března mi přišly co jsem nesmazal (resp. nezařadil do spamu) minimálně 4 emaily ve stejným znění
Zobrazit přílohu 35490
A vždy na začátku text "
Předem se omlouváme Všem, kteří již členské příspěvky uhradili, nebo členství ukončili, a přesto jim přijde tento email.
"
Jako, jednou ok (i když ani tak by to nemuseli posílat těm, co zaplatili), podruhý je to na zamyšlenou... ale jako spam je to solidní. Taky vám to takto často chodí, kdo máte čgk letos už aktivní?