Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
no, dle mych informaci je to 1257Cerny Most jich ma 1137
Zobrazit přílohu 33652
takže ta soutěž byla cinkláno, dle mych informaci je to 1257
spis jde o zdroj, ze ktereho cerpajitakže ta soutěž byla cinklá
Pokud bydlíš v obci, hraješ jednu osmnáctku ráno a druhou odpoledne třikrát týdně a 55 000,- se ti zdá za golf ok, tak Albatross je super.Ahoj lidi, chtěl jsem jít příští rok na albatros, má to někdo? Doporučujete ho? Přemýšlím o doživotním členství nebo zatím jen o ročním. Roční je 54990, to je docela dost...
Supr......to by tam pak mohla být i Vinoř.2023 u ČGK nově Zbraslav
Bestgolf nejak na 2023 zmenil hriste, ne? Ja jsem o nich zatim neuvazoval, protoze co se pamatuju, tak meli hriste spis na vychode Prahy - ted naopak na zapade Prahy.... jen me strasi ten maly pocet dennich mist, mate nekdo zkusenost, jak to bylo letos u nich treba na Hodkovickach?
Nejsou ta volna mista porad vybrana a neni pak boj vzdycky 7 dni predem o kazde misto? (viz to pravidlo, ze po 3 hrach je uz videt jen 7 dnu doprevolna
Volná místa většinou najdeš, ale ta nabídka (a počet hřišť) je výrazně nejhorší za poslední roky...Bestgolf nejak na 2023 zmenil hriste, ne? Ja jsem o nich zatim neuvazoval, protoze co se pamatuju, tak meli hriste spis na vychode Prahy - ted naopak na zapade Prahy.... jen me strasi ten maly pocet dennich mist, mate nekdo zkusenost, jak to bylo letos u nich treba na Hodkovickach?
Nejsou ta volna mista porad vybrana a neni pak boj vzdycky 7 dni predem o kazde misto? (viz to pravidlo, ze po 3 hrach je uz videt jen 7 dnu dopredu)
Tak nová sezóna je pro mne velké zklamání. Zůstala jim jen jedna 18ka! A 10 hracích míst denně v Praze...Volná místa většinou najdeš, ale ta nabídka (a počet hřišť) je výrazně nejhorší za poslední roky...
Čekal jsem, zda nebudou mít Zbraslav a Vinoř, když Zbraslav vystoupila z PGC...
Skoro bych si tipl, že tyhle virtuální členství nejsou ekonomicky žádné terno. Proto tentokrát minimalistická varianta...Tak nová sezóna je pro mne velké zklamání. Zůstala jim jen jedna 18ka! A 10 hracích míst denně v Praze...
Letos volná místa šla najít, ale zas tak easy to nebylo. Běžně bylo volno v Molitorově, na Botanice, v Poděbradech a v Bohdanči. Praha, tj. Hodkovičky byly vždy žádané a pár dní před hrou jsi měl šanci, jen když někdo zrušil/uvolnil flek. Všední dny jsem tedy řešil Starou Bolkou, kde nebylo třeba číhat v 8hod ráno týden před plánovanou hrou. Hodkovičky většinu roku svítily červeně (obsazeno) týden dopředu, ve Staré Bolce se obvykle vždy našel volný flek.
No, neudělali mi radost.
funguje to tak, že na jednom hřišti můžeš mít zároveň pouze 1 rezervaci. pokud uděláš 2. rezervaci, tak ta původní se ti zruší.No ted uz budou mit v Molitorove volno vzdycky, kdyz tam maji neomezeny pocet hracich mist a soucasne hrac nema zadna omezeni, kolik her smi za tyden, mesic nebo rok odehrat (aspon tak to chapu). Takze v tomhle smeru je to lepsi nez CGK. Ale hlavni omezeni (a v tom je lepsi CGK) je to, ze tech mist je malo, takze teoreticky bych mohl v Bestgolf hrat uplne kazdy den (na Molitorove to jde, pokud tam neni turnaj), ale vsechno bude zalezet na tom, kolik u Bestgolfu zustane clenu). Pro me to je prave na 2023 zajimave tim, ze Hodkovicky, Motol i Botaniku mam blizko - a Molitorov mam daleko, ale obcas tam v okoli taky jsem.
Nevidim tam nejake omezeni na to, kolik smi clovek dopredu rezervovat her (=kolik smi mit dosud neodehranych rezervaci). Je to fakt neomezene? Mate nekdo zkusenost? Protoze teoreticky (za predpokladu, ze jsou volne hry k dispozici) a kdyz vidim 7 dnu dopredu, tak se da rezervovat 7x hra dopredu? Nebo to nejak omezuji? Trosku tam vidim riziko, ze to lidi budou zneuzivat a budou si delat rezervace a pak je budou na posledni chvili rusit a nebo je nezrusi vubec (CGK ma na tohle docela dobry system trestu za pozde zrusenou rezervaci)