Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Nebojite se, ze když teď nafitujete, a budete se těšit.... že už neudržíte konzistenci hry a soustředění s původním vybavením? Když je ještě plná sezóna?
Nebojite se, ze když teď nafitujete, a budete se těšit.... že už neudržíte konzistenci hry a soustředění s původním vybavením? Když je ještě plná sezóna?
Spíš opačný problém sem měl, první hra po fitu a železa celkem solidně lítala, takže spíš začneš přemýšlet jestli to má kupovat smysl
Má, potřebuju lehčí shaft jak se ukázalo a trošku více tolerantní hlavy.
rád bych si pořídil kedíka, kterej by se o všechno staral místo mě, četl by se mnou grýny, měřil vzdálenosti, dobře mi radil a já bych pak chodil hřiště v paru (nebo lépe)
Golfové hole inesis 500 plus ty dvě dřeva 3 Wood a hybrida + bag na hole inesis waterproof a taky pořádnou golfovou síť aspoň 3x3x3 metry a taky 1000 hraných míčku a taky ten talent no a ještě v září jet do Hořehled tak snad se podaří