Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když tě to má opravdu poslouchat, tak se nesmíš bát tomu dát občas lepáka.Tak on ten vozík má hlasové ovládání? Asi nějaký upgrade, to musím doinstalovat
Takze se chlubis cizim perim!Ty nejsou moje, ale synátora
proc ji fotis pres zrcadlo??Právě dorazila, nádherný kus kovu, na shaft Nippon Modus 120 Stiff, asi dnes zajdu na driving ...
Zobrazit přílohu 7623Zobrazit přílohu 7624Zobrazit přílohu 7625
Já hned věděl, že je nějaká divná..proc ji fotis pres zrcadlo??
Znovu sem ji prohlédl a nic zvláštního tam nevidím
Parada! Za kolik, odkud? A mas ji na spravnou stranu, aspon jsme dva.Právě dorazila, nádherný kus kovu, na shaft Nippon Modus 120 Stiff, asi dnes zajdu na driving ...
Nás.Leváků (ne levejch .. to by se člověk nedopočítal) tu je víc než @mkopcak zahraje letos soutežních kol ;-) ..Parada! Za kolik, odkud? A mas ji na spravnou stranu, aspon jsme dva.
Jinak mne včera přišel dálkoměr Inesis 900 z Decathlonu ... tak uvidíme ;-) Dám pak recenzi někam na forum
Tak bude stát půlku...Zajímalo by mě to, kdyby to dělali i v provedení na normální = pravou stranu:-D
Parada! Za kolik, odkud? A mas ji na spravnou stranu, aspon jsme dva.
Moc krásná hůl!Právě dorazila, nádherný kus kovu, na shaft Nippon Modus 120 Stiff, asi dnes zajdu na driving ...