Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stáhnul jsem si do telefonu na Obchod Play apku Technique . Na zachycení golfového švihu je to naprosto dostačující. A na analýzu je dle mého nejlepší trenér.
díky, nemáš konkrétní tip? mám Samsung Galaxy A3 (2016). děkuji RNatočit se můžeš i mobilem nebo kvalitním digi foťákem. Důležité je, aby slow-motion záznam byl min. 120fps (více je lépe), programů k analýze pak najdeš v „neúrekom” a to i zdarma. Některé umožňují i zaslání natočeného videa k profi analýze, obsahují tréninkové tipy vč. videosekvencí.
Kupovat kvůli tomu speciální kameru (pokud se videoanalýzou neživíš) je dle mého zbytečné. Určitě nebudeš natáčet každý svůj švih a rozebírat ho. Na občasnou kontrolu opravdu stačí kvalitní telefon nebo digifoťák. Telefon má výhodu, že máš aplikaci a zdrojové video pohromadě a hned použitelné.
Stáhnul jsem si do telefonu na Obchod Play apku Technique . Na zachycení golfového švihu je to naprosto dostačující. A na analýzu je dle mého nejlepší trenér.
můžeš, prosím, mrknout, jak se to jmenuje? nemohu to najít. Díky moc. R
Mám iPhone, ale většinou jsou ty appky i pro Android - dej si vyhledat “golf swing analyser”díky, nemáš konkrétní tip? mám Samsung Galaxy A3 (2016). děkuji R
Na to ti opravdu stačí mobil se slow-motion a appkavysvětlím, oč mi jde:
trenér mě nějak postaví. Při hodině mě "ohlídá".
A já potřebuji při dalším tréninku bez trenéra dodržet ten postoj, potřebuji si zkontrolovat, že stojím a hýbu se správně.
Na to ti opravdu stačí mobil se slow-motion a appka
Jinak používám tuto BT selfie tyč/stativ
![]()
Selfie Stick Iphone Plastic | Plastic Alloy Selfie Stick | Selfie Stick Huawei - Selfie Sticks - Aliexpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
šmarjápano, vy mi dávátemluvíte chlapi se ženskou!
takže: na Samsungu jsem si nainstalovala Hudla a chce to po mě, aby mě ňákej kouč někam zařadil- neznám ho a tak smolík
V1 golf pro jistotu na Samsungu nereaguje.
Takže jsem použila IQ
Instaluju appky na Ipad (jistě, Mirek, mě inspiroval poznámkou o Iphonu)
u Hudla mě zarazili hned prvním dotazem, jestli jsem instruktor nebo ne... co mám odpovědět, aby mi to fungovalo?
pro iPad něco podobnéhojak řešíš stojánek? nebo odkud to na drivingu snímáš ?