Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty ale nehraješ až zas tak blbě, abys to měl jen pro sebe ...
Aha, takže to je pro tebe ... tak to chápuOn ne, ale když s ním někam jedeme, tak nás často zásobuje... a u ProV1 má protáhlou tlamu.
tohle neni fer, ja to objednal driv a jeste to nedorazilo kazdopadne se na to tesim, doufam ze budou k necemu na ten muj HCP to ale asi stacit bude, a hlavne by si chtelo asi zvyknout na jedny mice a ty hrat, do ted hraju proste tim co najdu v bagu, a to byvaji dost ruzne mice
Krom toho, že musim na výjezdech živit @requo , tak jsem tímto vyřešil ceny do turnajů na příští rok. Tímto děkuji @manwe za upozornění, ušetřil mi 5000 Kč. Jinak balení vypadá mnohem luxusněji než bych čekal a řada známých golfových značek je na tom v prezentaci o dost hůř.Ty ale nehraješ až zas tak blbě, abys to měl jen pro sebe ...
Mají vůbec R&A confirmation?Krom toho, že musim na výjezdech živit @requo , tak jsem tímto vyřešil ceny do turnajů na příští rok. Tímto děkuji @manwe za upozornění, ušetřil mi 5000 Kč. Jinak balení vypadá mnohem luxusněji než bych čekal a řada známých golfových značek je na tom v prezentaci o dost hůř.
Zobrazit přílohu 27278
Neděkuj mu předčasně, možná už je na cestě faktura.Tímto děkuji @manwe za upozornění, ušetřil mi 5000 Kč
Potvrzuji slova Davida, vidím to stejně až na to, že jemu stačil na otestování jeden kus a já už poztrácel jednu krabici .Tak jakou máte kdo zpětnou vazbu s míčky crivit? Já si z prdele zkusil vzít jeden minulý rok od známeho, že mu to otestuju a do týdne jsem jich měl doma 3 krabice
Za mě super míče do tréninkových kol, upřímně krom puttování jsem nezaznamenal žádný rozdíl oproti PROv1x. Testoval jsem to pouze pocitově při hře, takže nemám údaje z trackmana, kde se to bude určitě lišit.
dlouhá hra, vzdálenost 10/10
krátká hra 8/10
puttování 7/10
Oproti provéčkům působí na greenu a krátké hře tvrdším pocitem, ale je to v podstatě zanedbatelné. Takže na tréninková kola - crivit, a na turnajová PROv1x, pocitově skoro žádná změna a míče jsou 5x levnější.
Za sebe můžu doporučit.
Já jsem je tedy z prdele nevzal, ale z Lidlu - ale taky dobrýTak jakou máte kdo zpětnou vazbu s míčky crivit? Já si z prdele zkusil vzít jeden minulý rok od známeho, že mu to otestuju a do týdne jsem jich měl doma 3 krabice
Za mě super míče do tréninkových kol, upřímně krom puttování jsem nezaznamenal žádný rozdíl oproti PROv1x. Testoval jsem to pouze pocitově při hře, takže nemám údaje z trackmana, kde se to bude určitě lišit.
dlouhá hra, vzdálenost 10/10
krátká hra 8/10
puttování 7/10
Oproti provéčkům působí na greenu a krátké hře tvrdším pocitem, ale je to v podstatě zanedbatelné. Takže na tréninková kola - crivit, a na turnajová PROv1x, pocitově skoro žádná změna a míče jsou 5x levnější.
Za sebe můžu doporučit.
Koukal jsem po nich a nic. A do toho mi tam na parkovišti nějakého Šikula odřekl auto a ujel. Máme tady u nás asi blbej Lídl.Já jsem je tedy z prdele nevzal, ale z Lidlu - ale taky dobrý
Nemají je tam furt, možná v eshopu. Občas jsou v akci i na prodejnách...Koukal jsem po nich a nic. A do toho mi tam na parkovišti nějakého Šikula odřekl auto a ujel. Máme tady u nás asi blbej Lídl.
Mně přijde, že PRO V1 žbluňkají s větším výsměchemJá s nimi hrála, když jich bylo někdy vloni/předloni v Lidlu v akci hafo (teda jak kde). Kolega z golfu jim říká bukvice, já rozdíl nepoznám, do rybníku žbluňkají naprosto stejně jako jiné míče.