- HI (HCP)
- 22,5
To bude asi tím, že PR Lídlu sleduje náš web a na základě toho drží cenuKdyž jsi to připomněl... porad čekám, až zase budou v prodeji za 150 Kč a furt nic.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To bude asi tím, že PR Lídlu sleduje náš web a na základě toho drží cenuKdyž jsi to připomněl... porad čekám, až zase budou v prodeji za 150 Kč a furt nic.![]()
Ha...dovolí max 10 balení v košíku. Tak jsem udělal 5 objednávek, dohromady 50 balení = 600 míčů. Tak schválně co dorazí:-DKdyby nekdo chtel tak aktualne maji na Lidl shopu 50% slevu na ty micky, koupil jsem 10 baleni tak snad nebudu litovat
![]()
Golfové míčky, 12 kusů | Lidl.cz
Golfové míčky, 12 kusů » za skvělou cenu na Lidl.cz ✅ Nad 1300 Kč doprava ZDARMA ✅ Každé pondělí a čtvrtek nová akční nabídka ✅ Vrácení ZDARMA ✅www.lidl.cz
Doprava je za 69,- Kč, dobírka 29,- Kč (Parcelshop).Ha...dovolí max 10 balení v košíku. Tak jsem udělal 5 objednávek, dohromady 50 balení = 600 míčů. Tak schválně co dorazí:-D
Edit: Doufám, že za každou dopravu vybleju 200 Kč:-D
Právě...nakonec jsem usoudil, že 480 je až dost:-DBude ti to na příští sezónu stačit?![]()
Při nákupu nad 1000 Kč je doprava i dobírka zdarma. A dle emailu to už veze Česká pošta, takže by to mohli do Vánoc dát!Doprava je za 69,- Kč, dobírka 29,- Kč (Parcelshop).
Objednal jsem Honzíkovi 4 balení, to by mu mohlo do konce roku stačit![]()
Opatrně s tím optimismem, teď jedou na půl plynu obvyklého čtvrtplynu.Při nákupu nad 1000 Kč je doprava i dobírka zdarma. A dle emailu to už veze Česká pošta, takže by to mohli do Vánoc dát!
Jde to z Německa, takže je otázka, jestli má ČP nějakého tlumočníka, aby to mohl převzít.Při nákupu nad 1000 Kč je doprava i dobírka zdarma. A dle emailu to už veze Česká pošta, takže by to mohli do Vánoc dát!
Tak v České poště mají skoro všichni malou sobotu každý pracovní den
To neříkej, to je státní podnik, to by se ti rovnou mohlo začít chtítZ toho podniku se mi chce![]()
Taky že chceTo neříkej, to je státní podnik, to by se ti rovnou mohlo začít chtítz celýho státu ...
... tedy z hlav celýho státu, protože jak známo ryba vždy smrdí od hlavy