To bude asi tím, že PR Lídlu sleduje náš web a na základě toho drží cenuKdyž jsi to připomněl... porad čekám, až zase budou v prodeji za 150 Kč a furt nic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To bude asi tím, že PR Lídlu sleduje náš web a na základě toho drží cenuKdyž jsi to připomněl... porad čekám, až zase budou v prodeji za 150 Kč a furt nic.
Ha...dovolí max 10 balení v košíku. Tak jsem udělal 5 objednávek, dohromady 50 balení = 600 míčů. Tak schválně co dorazí:-DKdyby nekdo chtel tak aktualne maji na Lidl shopu 50% slevu na ty micky, koupil jsem 10 baleni tak snad nebudu litovat
CRIVIT Golfové míčky, 12 kusů | Lidl.cz
CRIVIT Golfové míčky, 12 kusů » za skvělou cenu na Lidl.cz ✅ Nad 1300 Kč doprava ZDARMA ✅ Každé pondělí a čtvrtek nová akční nabídka ✅www.lidl.cz
Doprava je za 69,- Kč, dobírka 29,- Kč (Parcelshop).Ha...dovolí max 10 balení v košíku. Tak jsem udělal 5 objednávek, dohromady 50 balení = 600 míčů. Tak schválně co dorazí:-D
Edit: Doufám, že za každou dopravu vybleju 200 Kč:-D
Bude ti to na příští sezónu stačit?… dohromady 50 balení = 600 míčů …
Právě...nakonec jsem usoudil, že 480 je až dost:-DBude ti to na příští sezónu stačit?
Při nákupu nad 1000 Kč je doprava i dobírka zdarma. A dle emailu to už veze Česká pošta, takže by to mohli do Vánoc dát!Doprava je za 69,- Kč, dobírka 29,- Kč (Parcelshop).
Objednal jsem Honzíkovi 4 balení, to by mu mohlo do konce roku stačit
Opatrně s tím optimismem, teď jedou na půl plynu obvyklého čtvrtplynu.Při nákupu nad 1000 Kč je doprava i dobírka zdarma. A dle emailu to už veze Česká pošta, takže by to mohli do Vánoc dát!
Jde to z Německa, takže je otázka, jestli má ČP nějakého tlumočníka, aby to mohl převzít.Při nákupu nad 1000 Kč je doprava i dobírka zdarma. A dle emailu to už veze Česká pošta, takže by to mohli do Vánoc dát!
Tak v České poště mají skoro všichni malou sobotu každý pracovní den
To neříkej, to je státní podnik, to by se ti rovnou mohlo začít chtít z celýho státu ... ... tedy z hlav celýho státu, protože jak známo ryba vždy smrdí od hlavyZ toho podniku se mi chce
Taky že chceTo neříkej, to je státní podnik, to by se ti rovnou mohlo začít chtít z celýho státu ... ... tedy z hlav celýho státu, protože jak známo ryba vždy smrdí od hlavy