Jak to říkal Uljanov? „Trénovat, trénovat, trénovat”Ok ... to by jsme měli vyřešený a teď ještě jak to mám udělat, abych zahrál to co jsem změřil ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak to říkal Uljanov? „Trénovat, trénovat, trénovat”Ok ... to by jsme měli vyřešený a teď ještě jak to mám udělat, abych zahrál to co jsem změřil ...
mám Decathlon a taky nemá kryt čoček, jestli tě to uklidníZobrazit přílohu 30938Zobrazit přílohu 30939Zobrazit přílohu 30940
Asi fajn, jenom mě překvapilo, že chybí čelní krytky čoček. Návod není v ČJ, ale AJ mi postačí
Kryty nemá ani taková prémiovka jako např. Bushnell Pro XEmám Decathlon a taky nemá kryt čoček, jestli tě to uklidní
Jj, to jsem uz cetl. Me prave zajimali ty cinske, ktere i oproti Inesis jsou levnejsiTaky mám už třetím rokem Inesis a super, oproti dražší konkurenci 1-2m rozdíl max. Slope měří taky ale nepoužívám to.
souhlas. Teda slo spis o konkretni zkusenosti jestli nekdo ty recenze muze potvrdit nebo vyvratitChápu, já se držím hesla, nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. Už jsem se párkrát spálil. Takže aby si pak za rok nekupoval nový.
Ten Inesis stojí aktuálně 3400 Kč a je vyzkoušený, znám několik lidí co ho používá. Bude ti sloužit roky.