Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No co, ty taky hraješ tak dalekoJe tohle normalni?
Zobrazit přílohu 15441
Asi málo piješ TequiluHm, tak mé nejlepší drivy jsou stejně dlouhé jako průměrné drivy průměrné mexické golfistky. Nějak nevím, jak s tou informací naložit...
Já bych přemýšlel, esivá umí dobrý guacamole ...Hm, tak mé nejlepší drivy jsou stejně dlouhé jako průměrné drivy průměrné mexické golfistky. Nějak nevím, jak s tou informací naložit...
Nebuď tak přísnej. Nám 50+ připadá v pohodě třeba i jen proto, že je mladší (dámy prominou).Narozdíl od dosud diskutujících jsem se asi podíval i do pravé poloviny obrázku. Když si odmyslím prsa a vzadu vykukujíci culík, rozhodně bych neřekl, že je to žena.
Sice ještě pár měsíců nebudu 50+, ale mám to tak nějak stejně.Nebuď tak přísnej. Nám 50+ připadá v pohodě třeba i jen proto, že je mladší (dámy prominou).
To že umím docela obstojně mluvit a číst česky,mi u těchto článků moc nepomáháTady jeden (sice trošku) starší článek, ale Bohouš už tu není, tak snad nikdo další nebude zpochybňovat „směroplatnost” uvedeného textu
How Far Should I Hit My Driver? - Adam Young Golf
Want to find out how far you could/should hit your driver? Read on. I recently wrote a blog post on the three components of distance, which were; Ball speed Launch angle Spin rate You can read that blog post HERE. So this begs the question; if everything is optimized, how far could I hit the […]www.adamyounggolf.com