Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Den dobrý...

Holky, ale dáme-li se dohromady, budeme v přesile. A třeba by místo mládí pomohly buchty. ;) Jen se teď začínám obávat, že nás odtud @requo vyžene, ať si zařídíme dámský drbací vlákno.:p
Ty jsi ale hlava! ;) Když nemáme blond háro, věk s trochu vyšším DPH - tak to vzít přes žrádlo;) Je vidět, že jsi zkušená žena!

Tohle je moje představovací téma a tady se spamovat a drbat (i za ouškem) může :p
Buhty???? Hmmm...s hruškama??? :rolleyes:
Buhty je myšleno jako buchty nebo bůh-ty??
clear.png
;)

Holky, jak je vidět v jiném vlákně, tak mkopcak trénuje zadarmo, tak na co takovýhle akce s pečením buh-et (dle miky.tommy Bůh-et[emoji2])???

Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk

No, už se slétávají! Já to věděla! Buchty (ne buhty) dělají své...a to ještě nejsou upečené.:D:D

Holky, jak je vidět v jiném vlákně, tak mkopcak trénuje zadarmo, tak na co takovýhle akce s pečením buh-et (dle miky.tommy Bůh-et[emoji2])???

Mě by bylo hloupé nechat se trénovat zadarmo, takže nějakou tu buchejtku bych klidně upekla i mkopcakovi;)

Buhty je slangově...to neznáš? :oops:
To není jako zeměkoule - ztebekoule - znějkoule :cool:
Kam se to "c" podělo mi hlava nebere....asi se leklo té představy ženského flightu :-D

no, zas to s ním není, zdá se, taková legrace ;)

Buhty je slangově...to neznáš? :oops:
To není jako zeměkoule - ztebekoule - znějkoule :cool:
Kam se to "c" podělo mi hlava nebere....asi se leklo té představy ženského flightu :-D
ale slovně dávám "to se mi nelíbí", my jsme holky hodný, nepodvádíme, nepostrkujem markovátko, nepočítáme ukrajinsky, nezdržujem, neházíme holema a tak vůbec. a navíc budeme péct buchty :confused:

Ale zas má rád RUM, tak by to nemuselo být tak zlý:)
taky užitečná informace ;) ......teda, pokud to není zkratka něčeho co netuším, že je to velkýma písmenama

OK, beru na vědomí, na turnaj s 19.jamkou na péct buchty a do placatky v bagu místo whiskey nalít rum.:D

to není zkratka...on je ten RUM jenom velkej :-D
to mi spadl kámen ze srdce, už jsem se bála, že jsem se zapletla do nějaké necudné diskuze

Jaká necudná diskuze? RUM je přeci Rychlá Univerzální Medicína :-D

Jaká necudná diskuze? RUM je přeci Rychlá Univerzální Medicína :-D
Dík. Právě jsem tušila, že je za tím cosi a nevybavovala jsem.

Holky, ale dáme-li se dohromady, budeme v přesile. A třeba by místo mládí pomohly buchty. ;) Jen se teď začínám obávat, že nás odtud @requo vyžene, ať si zařídíme dámský drbací vlákno.:p
Buchty beru, kdy přijdete?

Jaký mají buchty vliv na cenu lekce? Naučím se je péct a přijedu;)
Kynuté se švestkovými povidly, či s mákem. Za pekáč lekce zdarma. Mramorová třená bábovka pomáhá ke slevě.

Buchty beru, kdy přijdete?
já se snad na starý kolena přemůžu a začnu péct. Bábovku umím skvělou a kynutý se holt musím naučit .:D Kam, že to mám přijet?

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom