- Jméno
- Marta
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
Ty jsi ale hlava! Když nemáme blond háro, věk s trochu vyšším DPH - tak to vzít přes žrádlo Je vidět, že jsi zkušená žena!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty jsi ale hlava! Když nemáme blond háro, věk s trochu vyšším DPH - tak to vzít přes žrádlo Je vidět, že jsi zkušená žena!
Buhty je myšleno jako buchty nebo bůh-ty??Tohle je moje představovací téma a tady se spamovat a drbat (i za ouškem) může
Buhty???? Hmmm...s hruškama???
Mě by bylo hloupé nechat se trénovat zadarmo, takže nějakou tu buchejtku bych klidně upekla i mkopcakoviHolky, jak je vidět v jiném vlákně, tak mkopcak trénuje zadarmo, tak na co takovýhle akce s pečením buh-et (dle miky.tommy Bůh-et[emoji2])???
Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk
no, zas to s ním není, zdá se, taková legraceHolky, jak je vidět v jiném vlákně, tak mkopcak trénuje zadarmo, tak na co takovýhle akce s pečením buh-et (dle miky.tommy Bůh-et[emoji2])???
Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk
ale slovně dávám "to se mi nelíbí", my jsme holky hodný, nepodvádíme, nepostrkujem markovátko, nepočítáme ukrajinsky, nezdržujem, neházíme holema a tak vůbec. a navíc budeme péct buchtyBuhty je slangově...to neznáš?
To není jako zeměkoule - ztebekoule - znějkoule
Kam se to "c" podělo mi hlava nebere....asi se leklo té představy ženského flightu :-D
Ale zas má rád RUM, tak by to nemuselo být tak zlýno, zas to s ním není, zdá se, taková legrace
taky užitečná informace ......teda, pokud to není zkratka něčeho co netuším, že je to velkýma písmenamaAle zas má rád RUM, tak by to nemuselo být tak zlý
to mi spadl kámen ze srdce, už jsem se bála, že jsem se zapletla do nějaké necudné diskuzeto není zkratka...on je ten RUM jenom velkej :-D
Dík. Právě jsem tušila, že je za tím cosi a nevybavovala jsem.Jaká necudná diskuze? RUM je přeci Rychlá Univerzální Medicína :-D
Buchty beru, kdy přijdete?
Buchty beru, kdy přijdete?
Jaký mají buchty vliv na cenu lekce? Naučím se je péct a přijeduBuchty beru, kdy přijdete?
Kynuté se švestkovými povidly, či s mákem. Za pekáč lekce zdarma. Mramorová třená bábovka pomáhá ke slevě.Jaký mají buchty vliv na cenu lekce? Naučím se je péct a přijedu
já se snad na starý kolena přemůžu a začnu péct. Bábovku umím skvělou a kynutý se holt musím naučit . Kam, že to mám přijet?Buchty beru, kdy přijdete?