Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Den dobrý...

já se snad na starý kolena přemůžu a začnu péct. Bábovku umím skvělou a kynutý se holt musím naučit .:D Kam, že to mám přijet?
Zbraslav

Kynuté se švestkovými povidly, či s mákem. Za pekáč lekce zdarma. Mramorová třená bábovka pomáhá ke slevě.
Já se snad překonám a ten pekáč buchet upeču...půl s povidly, půl s mákem (mám taky mák ráda) - no za lekci s profi trenérem, kruci, co bych neudělala...no a Zbraslav...no, je to výlet trochu.:)

Kynuté se švestkovými povidly, či s mákem. Za pekáč lekce zdarma. Mramorová třená bábovka pomáhá ke slevě.
U nás je krajová specialita tzv. "slíváky". Jsou to kynuté buchty se švestkami, ty jsou samozřejmě vypeckované - neskutečná dobrota! Ty bych zvládla :D

U nás je krajová specialita tzv. "slíváky". Jsou to kynuté buchty se švestkami, ty jsou samozřejmě vypeckované - neskutečná dobrota! Ty bych zvládla :D
Ee ty švestky ne, pravý švestkový povidla s rychlouuniverzálnímedicínou

Paráda, jdu trénovat. A pak bych to mohl dát do "5 minut denně". Pečením buchet a bábovek k lepšímu golfu. Snad mi to uznaj:)

Ee ty švestky ne, pravý švestkový povidla s rychlouuniverzálnímedicínou
Jo jako do těch povidel nebo na zapití? :D;) Není problém.

Vsechno vidim a desne zurim. Napravi to vsak, buchty tvarohove. :)

Udelal bych vam tu chat, ale pochybuji, ze by to pomohlo, i kdyz mozna...

Vsechno vidim a desne zurim. Napravi to vsak, buchty tvarohove. :)

Udelal bych vam tu chat, ale pochybuji, ze by to pomohlo, i kdyz mozna...
uf, ještě tvarohové. Už sháním pomocné síly do kuchyně :rolleyes:

Tak si to shrňme, ať nám tu někdo nepomíchá hruštičky a jablíčka :-)
Requo - tvarohové
"Vyhledávač" Yahoo (to ho strašně rozčílí, on to nemá rád, když se mu takhle říká) - švestičkové s medicínou
Já - hruštičkové (a klidně i makové)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom