- Jméno
- Bohumil
- Přijmení
- Křivda
- Klub
- Český golfový klub
Zbraslavjá se snad na starý kolena přemůžu a začnu péct. Bábovku umím skvělou a kynutý se holt musím naučit . Kam, že to mám přijet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbraslavjá se snad na starý kolena přemůžu a začnu péct. Bábovku umím skvělou a kynutý se holt musím naučit . Kam, že to mám přijet?
Já se snad překonám a ten pekáč buchet upeču...půl s povidly, půl s mákem (mám taky mák ráda) - no za lekci s profi trenérem, kruci, co bych neudělala...no a Zbraslav...no, je to výlet trochu.Kynuté se švestkovými povidly, či s mákem. Za pekáč lekce zdarma. Mramorová třená bábovka pomáhá ke slevě.
U nás je krajová specialita tzv. "slíváky". Jsou to kynuté buchty se švestkami, ty jsou samozřejmě vypeckované - neskutečná dobrota! Ty bych zvládlaKynuté se švestkovými povidly, či s mákem. Za pekáč lekce zdarma. Mramorová třená bábovka pomáhá ke slevě.
Ee ty švestky ne, pravý švestkový povidla s rychlouuniverzálnímedicínouU nás je krajová specialita tzv. "slíváky". Jsou to kynuté buchty se švestkami, ty jsou samozřejmě vypeckované - neskutečná dobrota! Ty bych zvládla
Paráda, jdu trénovat. A pak bych to mohl dát do "5 minut denně". Pečením buchet a bábovek k lepšímu golfu. Snad mi to uznajKynuté se švestkovými povidly, či s mákem. Za pekáč lekce zdarma. Mramorová třená bábovka pomáhá ke slevě.
Jo jako do těch povidel nebo na zapití? Není problém.Ee ty švestky ne, pravý švestkový povidla s rychlouuniverzálnímedicínou
Opatrně s tím rumem, aby ta lekce pak ještě za něco stála...Jo jako do těch povidel nebo na zapití? Není problém.
Přesně, byl jenom ze začátku nepřístupnej, ale roztálA pak, že je Yahuu drahej....tssss...zlatej člověk je to!
To ty buchty....Přesně, byl jenom ze začátku nepřístupnej, ale roztál
Naprosto pochopitelnýTo ty buchty....
Tu medicínu prosím v těch povidlechTy s tou medicínou nemáš po dnešku dost?
uf, ještě tvarohové. Už sháním pomocné síly do kuchyněVsechno vidim a desne zurim. Napravi to vsak, buchty tvarohove.
Udelal bych vam tu chat, ale pochybuji, ze by to pomohlo, i kdyz mozna...
Já to tušila, že bude průser...Vsechno vidim a desne zurim. Napravi to vsak, buchty tvarohove.
trvas na tvarohovych ? umim moc dobre povidlove...Vsechno vidim a desne zurim. Napravi to vsak, buchty tvarohove.
Já klidně, ale golf neumím, takže lekce zdarma postrádá smysl...Boruvkovy zatím nikdo?