Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Druids golf oblečení

Dneska dorazily za 7 dní od objednání 3 trika za 2000 i s dopravou a za mě super. Velikost odpovídá, materiál mi přijde příjemně strečový a kvalitní. Mají velký výběr designů i barev. Zítra vyzkouším na hřišti a očekávám minimálně mínus 3 rány na kolo🤩

Tak přidám svoji zkušenost .. protože jsem vyžraný čuně, nesedí mi žádný golf oblečení co mám z minula ... ale protože se aktuálně snažím zhubnout, tak nechci za drahý $$ kupovat něco co mi (doufám) za pár měsíců už bude velký a k ničemu. Takže jsem zkusil DRUIDS (btw, díky za tip). Koupený 3 trička, dohromady za cca 1.500 .. dneska dorazily (doprava trvala 10 dní) a jsem mile překvapený jak dobře ty věci vypadají ... materiál a tak. Za mě velký :up: Pochopitelně otázka bude výdrž, ale ta mě aktuálně zase toliko netrápí :cool:

Ale měl bych dotaz - po kladné zkušenosti s tričky, jsem koukal i na kalhoty/kraťasy, ale nějak nechápu tabulku velikostí (viz níže) co tam k tomu mají. Jako je mi jasný číslování 32, 34, 36 atd.(to znám třeba z džínsů), ale nevím jak moc se na to dá spolehnout, že to mají stejný. A nějak nechápu tu hodnotu WAIST z tabulky .. píšou tam Inch, ale to je imho kravina - přece velikost 34 nemá pas 104.75" ... což by bylo víc jak 2,5 metru :-))) Ani "cm" to nebudou, bo to taky nevychazí, takže nějak netuším co to numero znamená .. asi mi něco uniká?

Jinak by mi stačilo potvrzení, že ty velikosti 32, 34 ... odpovídají tomu co u nás máme v obchodech (třeba zrovna ty džíny) .. díky předem za osvětlení

Screenshot 2024-06-13 at 15.55.28.webp

Tak přidám svoji zkušenost .. protože jsem vyžraný čuně, nesedí mi žádný golf oblečení co mám z minula ... ale protože se aktuálně snažím zhubnout, tak nechci za drahý $$ kupovat něco co mi (doufám) za pár měsíců už bude velký a k ničemu. Takže jsem zkusil DRUIDS (btw, díky za tip). Koupený 3 trička, dohromady za cca 1.500 .. dneska dorazily (doprava trvala 10 dní) a jsem mile překvapený jak dobře ty věci vypadají ... materiál a tak. Za mě velký :up: Pochopitelně otázka bude výdrž, ale ta mě aktuálně zase toliko netrápí :cool:

Ale měl bych dotaz - po kladné zkušenosti s tričky, jsem koukal i na kalhoty/kraťasy, ale nějak nechápu tabulku velikostí (viz níže) co tam k tomu mají. Jako je mi jasný číslování 32, 34, 36 atd.(to znám třeba z džínsů), ale nevím jak moc se na to dá spolehnout, že to mají stejný. A nějak nechápu tu hodnotu WAIST z tabulky .. píšou tam Inch, ale to je imho kravina - přece velikost 34 nemá pas 104.75" ... což by bylo víc jak 2,5 metru :))) Ani "cm" to nebudou, bo to taky nevychazí, takže nějak netuším co to numero znamená .. asi mi něco uniká?

Jinak by mi stačilo potvrzení, že ty velikosti 32, 34 ... odpovídají tomu co u nás máme v obchodech (třeba zrovna ty džíny) .. díky předem za osvětlení

Zobrazit přílohu 44011
Mam dvoje joggers kalhoty a velikost odpovida co pises :)

Ale měl bych dotaz - po kladné zkušenosti s tričky, jsem koukal i na kalhoty/kraťasy, ale nějak nechápu tabulku velikostí (viz níže) co tam k tomu mají. Jako je mi jasný číslování 32, 34, 36 atd.(to znám třeba z džínsů), ale nevím jak moc se na to dá spolehnout, že to mají stejný. A nějak nechápu tu hodnotu WAIST z tabulky .. píšou tam Inch, ale to je imho kravina - přece velikost 34 nemá pas 104.75" ... což by bylo víc jak 2,5 metru :))) Ani "cm" to nebudou, bo to taky nevychazí, takže nějak netuším co to numero znamená .. asi mi něco uniká?

Zobrazit přílohu 44011
Mám kalhoty 34/34 a sedí. Druids má o něco delší nohavice, což mi vyhovuje. :up:

Objednány dva Ambassador packy + tři trika a přišlo nepříjemné překvapení v podobě emailu kvůli proclení. Já měl za to, že jsem někde četl, že to maj pořešený a posílají to z Irska nebo tak něco. No každopádně dám vědět jak to dopadlo a kolik mě to nakonec stálo. 🙄🙂

Kouknul jsem na jejich web a nikde tam o tom nepíší, že by za tebe hradili clo. Takže nad 150€ hodnoty zásilky musíš clo zaplatit.

Kouknul jsem na jejich web a nikde tam o tom nepíší, že by za tebe hradili clo. Takže nad 150€ hodnoty zásilky musíš clo zaplatit.
Jj, taky jsem tam nic nenašel, viděl jsem to v nějaký diskuzi, možná na Redditu. 🤷🏻‍♂️ Teď už je to stejně jedno. 🙂

Tak clo je asi to nejmenší, horší bude 21% DPH 🤨

Tak včera byla objednávka doručena. Až na jedno triko s dlouhým rukávem, kde poslali místo L XL, vše v pořádku. Musím teda říct, že za mě, co se týká materiálů a designu, velká paráda. 👍🏻👏🏻
Ohledně toho cla pořád nevím. S "upsczbroker" jsme si poslali pár emailů, kde chtěli specifikovat co je to za věci, pak přišel mail, že je procleno a druhý den jsem balík obdržel bez jakéhokoliv doplatku.🤷🏻‍♂️ Mám tedy čekat nějakou fakturu , ví někdo jak to vlastně funguje?

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom