Tak přidám svoji zkušenost .. protože jsem vyžraný čuně, nesedí mi žádný golf oblečení co mám z minula ... ale protože se aktuálně snažím zhubnout, tak nechci za drahý $$ kupovat něco co mi (doufám) za pár měsíců už bude velký a k ničemu. Takže jsem zkusil DRUIDS (btw, díky za tip). Koupený 3 trička, dohromady za cca 1.500 .. dneska dorazily (doprava trvala 10 dní) a jsem mile překvapený jak dobře ty věci vypadají ... materiál a tak. Za mě velký
Pochopitelně otázka bude výdrž, ale ta mě aktuálně zase toliko netrápí
Ale měl bych dotaz - po kladné zkušenosti s tričky, jsem koukal i na kalhoty/kraťasy, ale nějak nechápu tabulku velikostí (viz níže) co tam k tomu mají. Jako je mi jasný číslování 32, 34, 36 atd.(to znám třeba z džínsů), ale nevím jak moc se na to dá spolehnout, že to mají stejný. A nějak nechápu tu hodnotu WAIST z tabulky .. píšou tam Inch, ale to je imho kravina - přece velikost 34 nemá pas 104.75" ... což by bylo víc jak 2,5 metru
)) Ani "cm" to nebudou, bo to taky nevychazí, takže nějak netuším co to numero znamená .. asi mi něco uniká?
Jinak by mi stačilo potvrzení, že ty velikosti 32, 34 ... odpovídají tomu co u nás máme v obchodech (třeba zrovna ty džíny) .. díky předem za osvětlení
Zobrazit přílohu 44011