Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Na blind jsem zkusil ambasador pack v XL. Synek je vyšší, že to když tak nechám jemu. Triko a střední vrstva OK (ale asi i L bych mohl). Bunda je mi brutálně velká, tam ta velikost neodpovídá značení, mám to jak vaťák za komančů, někomu prostorově výraznějšímu ve svém okolí věnuji. Kalhoty 32/32 jsou v pase OK, přes nohy upnutý jak holky legíny a pravda jsou krapet delší než pro mne klasické 32. Šup a má je kluk.
V další objednávce jsem s tím počítal, ale už přes týden je někde mezi UK a kontinentem, tak ještě nevím výsledek.
S materiálem i cenou spokojensot
Save Big With Druids Golf Sale. Avail Great Discounts On Wide Range Of Premium Golf Clothing. Shop Golf Apparel at Lowest Prices. Fast 2-Days Delivery.
Objednal jsem balíček. Kalhoty, trička, mikiny atp. 2 týdny doručení (asi Vánoce). Velikost jako tady. Sedí. Materiál super! Po dlouhé době MAXIMÁLNÍ spokojenost. Bez obtěžování celníků. Doporučuji..