Odpoledne jsem napsal Aleši L., odpověděl mi, že manuál je hotový, ale že ho ještě dali ke kontrole a posouzení členům komise STK. Až bude odsouhlasený, budou ho rozesílat a publikovat.Už se po něm pídím
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Odpoledne jsem napsal Aleši L., odpověděl mi, že manuál je hotový, ale že ho ještě dali ke kontrole a posouzení členům komise STK. Až bude odsouhlasený, budou ho rozesílat a publikovat.Už se po něm pídím
Tvl, to bude muset velkovezír (nebo jak se tituluje) nakoupit obrazovky/TV/promítací plátna a promítne to do ceny fee....
Ti nevím, v Beřovicích to je a funguje ro skoro vždyTo souhlasim. Zaroven si pamatuju, jak jsme meli online propojeni na TV na recepci z TeeTime. Fungovalo to tak skvele, ze to po pul roce letelo cely z okna
Líbí se mi tam to "skoro"...Ti nevím, v Beřovicích to je a funguje ro skoro vždy
Věděl jsem že tě to pobavíKlasika...
Líbí se mi tam to "skoro"...
Abych nezas…. vlákno, „jak jste hráli”, tak pokračuji v reakci na ESC zde.Včera Grabmasters za 109, dnes 94. Nic ke komentování, ale Grabmasters jako první turnaj otestoval online scoring ČGF Zatím mi to přijde super a jednoduché, papír je samozřejmě nadále jistota, ale eliminace chyb při přepisování skóre do systému, automatický součet a rychlý přehled ve flightu Stačí když píše jeden hráč celý flight, pak se jen potvrdí. Skvělé když má někdo vozík s držákem, horší když se nosí bag na zádech, možná pruda když prší, ale pořád se mi to líbí
Na serveru ČGF v sekci výsledky to je i s celými jmény......Shodou okolností jsem před chvílí jel na kole kolem Kaskády, chvíli jsem koukal jak se to má hrát....a teď u piva právě koukám, že El.karty fungujouAktuálně se hraje s elektronickou skórkou Raiffeisenbank Czech Open Golf Tour, s live výsledky na ČGF.
Komentář "ČGF jde vstříc divákům..." je ale těžké přijmout, když v každém flajtu vidím jen křestní jména a HI. Hedat kdo je kdo, když v turnaji hraje třeba pět Jakubů, mi moc divácky vstřícné nepřijde.