proč tady řešíte pitomý kilo?
Nejde o kilo, jde o princip.
Je s tím prostě práce, připravit nadepsané skórky, rozdat je, pak posbírat, naťukat do systému, zkontrolovat
Mám lehké tušení, že by zrovna tohle mohlo patřit do JD pozice člověka, který pracuje na recepci golf. klubu, ale těžko říct. Možná má na práci něco sofistikovanějšího, než odbavování hráčů, kteří nesou na hřiště peníze. Těžko říct.
Připravím se tedy na to, až se budu ubytovávat v hotelu a vezmu si i wellness, že mi za 3 koruny podá ručník a za 2 koruny pantofle.
Ale on to někdo musí umět zadat, někdo to musí zkontrolovat
Předpokládám, že to není raketová věda a že součástí pohovoru na recepci bude i dotaz, zda zájemce má aspoň elementární znalost klávesnice, myši, monitoru apod., ne?
proč pak platit u doktora za výpis z evidence? Na úřadu za výpis z katastru?
Tady máme absolutní shodu, tohle je stejně absurdní. Doktorka, nebo bába na úřadě na tý židli stejně sedí a jestli dělá agendu A, nebo B, je fuk. Pokud tam teda nejsou nějaké další náklady, což nevím.
startovné v turnaji přeci není jen za zadání výsledku na server
Nene, tohle nerozporuju, zase takovej idiot nejsem. Výše startovného většinou koresponduje s tím, co vše za něj "dostanu". Někde za 300 nic, jinde za 300 bageta a voda, někde za 1500 snídaně, chlast se vozí bugynou a třeba i raut. A pokud je v tom i zápis výsledku na server, tak ok, do startovnýho si koneckonců můžeš napsat co chceš, ale je to pro mě jedna finanční položka a buď ji akceptuju, nebo ne. Samozřejmě že není pořadatel charita, zadarmo bolí ruce a něco na kafe zbýt musí. Potud vše v pořádku.
Pokud jdu ale s klukama a chceme si zapsat výsledek "jen tak", tak to kilo přece nedává smysl.
A teď s elektronickou verzí už to bude úplně mimo.
Hoši, já se nehádám a ani nerozčiluju, jen mě zarazilo, že za to nic neplatí, je to standardní agenda a přesto chtějí kilo.