- Klub
- Marina Praha
- HI (HCP)
- 8,5
- Autor vlákna
Do bagu ovoce, spousta vody a něco co se nerozteče, protože bude krásné teplo a oběd jedu dneska zjistit osobně, a když už tam budu, tak si asi budu muset zahrát
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Do bagu ovoce, spousta vody a něco co se nerozteče, protože bude krásné teplo a oběd jedu dneska zjistit osobně, a když už tam budu, tak si asi budu muset zahrát
K tomu šálu, bundu, punčocháče a kulicha - zároveň splníš další bod výzvy. Hlavně pak pošli foto z z červených odpališťKdyž si na sebe vezmeš dámské triko a sukni, tak můžeš jít z červených
S tím zásadně nesouhlasím.
S tím zásadně nesouhlasím.
Jednou, a bylo to zrovna na tomto turnaji a shodou okolností i na stejném hřišti jsem byl svědkem hry "ženy" z červených odpališť, kterou by nepřestřelil ani PRO hráč. A stačilo mi to na zbytek golfové kariéry. Po druhé bych to asi už bez úhony nedal
No já ti nevím. Ale když ti bude alespoň slušet, tak to možná překousnu ale ohol si alespoň nohyNeříkej,že by jsi mi ty červené neodpustil za sukni?
No já ti nevím. Ale když ti bude alespoň slušet, tak to možná překousnu ale ohol si alespoň nohy
Dobre, dam Te ze zlutych, ale jeste bych potreboval, aby ses prihlasil pres federaci/teetimeNohy si oholim a vezmu si ty lesklé punčochy, co holky nosí
Jen mám decentně nohy do O.
Když nad tím tak přemýšlím, půjdu radši ze žlutých . Čeho je moc,toho je příliš (ale v sukni bych dobře větral ).
To vubec neni spatny napad Dam vas do spolecneho flajtuTome, zítra je rozsekáme! Pánové, motivační sázka?
Dobre, dam Te ze zlutych, ale jeste bych potreboval, aby ses prihlasil pres federaci/teetime
Já bych to neviděl tak negativně parťák se tu určitě nějaký najde ženská není vůbec negativ a hcp 42 také ne A to, že jsi ještě hřiště nehrála vůbec nevadí, od toho je ve dvojici parťák, abyste si pomohliVypadá to, že bych na oba červencové termíny mohla. Má to ovšem několik negativ:nemám parťáka, jsem žencká , aktuální HCP 42, ani jedno hřiště jsem zatím nehrála...