To je škoda, ale na druhou stranu docela dobrý impulz k tomu si udělat radost novým vozitkem?Musím se odhlásit, omlouvám se. Zdechlo mi auto, do víkendu nebude určitě opravené.
Musím si najít nějaký jiný turnaj v okolí, Bohdaneč nezvládnu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je škoda, ale na druhou stranu docela dobrý impulz k tomu si udělat radost novým vozitkem?Musím se odhlásit, omlouvám se. Zdechlo mi auto, do víkendu nebude určitě opravené.
To by se u všech všudy nenašlo místo v autě u někoho jiného z Prahy? Vždyť vás tam je...Musím se odhlásit, omlouvám se. Zdechlo mi auto, do víkendu nebude určitě opravené.
Jedu v neděli do Bohdanče a mám místo v autě. Klidně tě vyzvednu. Telefon na mě:777 770 015.Musím se odhlásit, omlouvám se. Zdechlo mi auto, do víkendu nebude určitě opravené.
Jj jasné. Dám
Užijte si to. Budu v Německu...A už se nám pomalu blíží další zastávka Requo Tour 2020.
16. 8. 2020 9:00 Česká Lípa parádní hřiště, prima lidé, hezké zázemí ..... v posledním flightu vnořená jamkovka mezi @PFP a @Marklar ... co víc si přát přihlášení: https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=629277171
Zobrazit přílohu 13611
Tak to jsem v klidu, jdeme spolu ve flightu a taky jsem tam ještě nebyl. Tak jen, kdo komu bude raditTak se k Vám zítra v Č. Lípě připojím, hřiště jsem ještě nehrál, tak snad mě nijak extra nevytrestá
Díky za pochvalu, jsme rádi, že se výhra takto ujala na vlastní játra jsme testovali odkud vína na výhry brát a naštěstí už na třetí pokus jsme narazili na Zámecké sklepy Strážnice (www.zameckesklepy.cz). Nejen, že jsme se lidsky domluvili, udělali nám hezké etikety ze hřišť, ale hlavně se vůbec nebojíme vína rozdávat, jelikož nám také chutnajíMOTIVAČNÍ ZPRÁVA netýkající se abstinentů a vyhraněných pivařů:
Včera jsem otevřel svou výhru za 4.místo na turnaji v České Lípě a chtěl bych pochválit toho, kdo vybíral Tramín - je výbornej, až skvostnej. Samozřejmě ten Tramín....
Čest a poděkování tomu, kdo ho vybral.
Jamkaři, berte to jako navýšení motivace vyhrát některou z cen na Requo tůře, protože nejen krásou pohárů je golfista živ. PF
To bude dobrý... Když na Praze západ prší 10mm, tak v Molitorově jen JEDEN. A plán pro Kouřim je 0-0,6, tak bych se toho nebál.Ten Molitorov je snad prokletej.........na jaře odloženo kvůli dešti, abychom si ten déšť zopákli v sobotu ,