@Revan: Nejsem si úplně jist, jestli to pro Tebe není teď zbytečný výdaj. Co si od toho teď konkrétně slibuješ, s ohledem na to, že si nedávno pokořil 54? To nemyslím nijak negativně, jen jestli to není trochu předčasné? Přeci jen, není to úplně malá částka, co se do takového zařízení investuje. Ale jestli si chceš udělat radost, tak proč ne.
Určitý pohled může být i třeba ještě tak rok, dva počkat, než se dostaneš na trochu stabilnější herní úroveň a zároveň, kdy cena těchto osobních radarů snad ještě poklesne/navýší se funkce. Já třeba bych po těch několika zkušenostech už do běžného Mevo nešel, co by mě lákalo, je Mevo+. GR10 mě zaujal - přesně ale do té doby, než jsem ono featuru online hraní je zpoplatněn navíc a to poměrně výrazně.
Asi budou lidé, kteří od golfových začátků se dokážou dobře naučit švihat jen podle čísel - ale aby sis nezadělal na sice vzorná čísla při odpalu, ale nevypěstoval nějaký pohybový návyk, který ti za pár měsíců let způsobí nějaké vážné zdravotní komplikace. Pokud ale k tomu bude nějaký trenérský dohled a tohle je doprovodná pomůcka, pak je situace jiná. Ale za mě... dej tomu čas, a běžný trénink na drivingu a na hřišti. A nastav si to třeba až za odměnu, když dosáhneš třeba alespoň klubového HI (36), nebo zahraješ na hřišti nějaké číslo.