Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Garmin - novinky

Mirek_62

Guru fóra
Klub
GCCEL
HI (HCP)
6.3
Tak Garmin útočí na naše peněženky 🤭

IMG_0721.webp

Mě v tomhle trochu překvapuje Apple - celosvětově je golf široce rozšířeným sportem ve kterém se točí obrovské peníze. Garmin dokonce vyrábí hodinky primárně zaměřené na golfisty. Applu by dle mého "stačilo" koupit know-how nějakého již existujícího SW, implementovat do vlastního prostředí a přidat nějakej limitovanej pásek za pár tisícovek a maj produkt, se kterym ji golfisti urvou ruce. Místo toho si celej tenhle segment nechávaj utíkat a potenciálně riskují, že kvůli nekompatibilitě systémů jim lidi odejdou k Androidu...

Mně na těch novinkách nejvíc fascinuje ten solárni minipočítač. Resp jeho cena přes 8.000,-. Viz popis https://www.garmin.com/cs-CZ/p/1192251

IMG_9152.webp

Já sám mám pořád funkční S12, spokojený. Kupovat si ten comp neplánuji. Ale viditelně tenhle segment má pořád klientelu, když se v těch "compech" pokračuje. Což upřímně řečeno nechápu. Je to velký, hnusný, nic to navícneumí (chápu, vlastně výhody - čitelnost, výdrž proč ne). Ale pořád to na mě působí jako Takový jako Aligátor pro starší... Ale ta cena mi za to přijde strašně přemrštěná. Polovina by byla ok.

Prozkoumán to později, viditelně něco musím přehlížet.

Mě v tomhle trochu překvapuje Apple - celosvětově je golf široce rozšířeným sportem ve kterém se točí obrovské peníze. Garmin dokonce vyrábí hodinky primárně zaměřené na golfisty. Applu by dle mého "stačilo" koupit know-how nějakého již existujícího SW, implementovat do vlastního prostředí a přidat nějakej limitovanej pásek za pár tisícovek a maj produkt, se kterym ji golfisti urvou ruce. Místo toho si celej tenhle segment nechávaj utíkat a potenciálně riskují, že kvůli nekompatibilitě systémů jim lidi odejdou k Androidu...
Tak asi Tim Cook nehraje golf. 🤭

Myslím, že si hlavně uvědomují hlavni nedostatek běžných AW a to slabá výdrž baterie. A mít appku jen pro AW Ultra by zase bylo nejspíš proti filozofii Applu. A hlavně by tím jen poukázali na nevhodnost AW pro sport.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom