J
ake picovinky navic to ma ?
Stromečky! Přece!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
J
ake picovinky navic to ma ?
Stromečky jsou v základu, nemám předplatné a jsou tamStromečky! Přece!
Ok, to je asi super (při mojí nynější hře mi to nepomůže, ale to patří jinam), nicméně prosím ještě o info, zda tam jsou i česká hřiště.jako třeba ty grýny a sklony, pecka ... testoval jsem na Penati a v Adamstalu, fakt dobrý ... a pak taky v Adamstalu metry převýšení, tlak a nadmořská výška, vítr ... prostě jsem se občas divil, co mi to psalo, co mám zahrát za metry ... a světe div se, kujva, vono to fakt sedělo jak prdel na hrnec )
Ok, to je asi super (při mojí nynější hře mi to nepomůže, ale to patří jinam), nicméně prosím ještě o info, zda tam jsou i česká hřiště.
Nějak se na Penati a na Adamstal ne a ne dostat
jako třeba ty grýny a sklony, pecka ... testoval jsem na Penati a v Adamstalu, fakt dobrý ... a pak taky v Adamstalu metry převýšení, tlak a nadmořská výška, vítr ... prostě jsem se občas divil, co mi to psalo, co mám zahrát za metry ... a světe div se, kujva, vono to fakt sedělo jak prdel na hrnec )
Vážne je tam aj Penati? Chystám sa (nielen) tam v auguste tak by som si predplatné na mesiac zakúpil. Lebo na stránke Garminu pre ČR a SR nie sú žiadne data o členitosti greenov.jako třeba ty grýny a sklony, pecka ... testoval jsem na Penati a v Adamstalu, fakt dobrý ... a pak taky v Adamstalu metry převýšení, tlak a nadmořská výška, vítr ... prostě jsem se občas divil, co mi to psalo, co mám zahrát za metry ... a světe div se, kujva, vono to fakt sedělo jak prdel na hrnec )
Vážne je tam aj Penati? Chystám sa (nielen) tam v auguste tak by som si predplatné na mesiac zakúpil. Lebo na stránke Garminu pre ČR a SR nie sú žiadne data o členitosti greenov.
Inak, funkcia Playslike (tlak, teplota, vietor atď.) je zdarma .
Vie to aj iba podľa vzdialenosti. Ak chceš mať všetky údaje (tlak, vietor, teplota...) v Playslike, musíš mať spustenú appku Garmin Golf na mobile a ten musí byť v dosahu hodiniek.U tohoto by mě docela zajímalo, jestli to neumí měřiče zobrazit, co by to doporučoválo bez toho, jen dle vzdálenosti. Teda, preziju to bez toho, ale tak nějak statisticky, jak moc se to principiálně liší... Nemají k tomu v Garminu nejde graf?
A pro Mizuno by tam něco nebylo?Pro fanousky TaylorMade
Více zdePro fanousky TaylorMade
Obávám se, že synchronizace funguje pouze směrem hodinky -> Garmin cloudPoprosil bych o radu, zda někdo neví,. jak dostat z aplikace Garmin golf údaje o poslední hře do hodinek.
Když jsemdohrál, uložil jsme hru v hodinkách, to se synchronizovalo. pak jsme změnil počet puttů v telefonu u poslední jamce, nicméně do hodinek se mi to nechce synchronizovat a mám tam pořád původní počet ran (lepší, takže ego je v poho )
Zkoušel jsme to napřímo i přes Garmin Expres a nic, hledal i v návodu, ale nic se nezadařilo.
A nefunguje ani obligátní vypni - zapni
Děkuji.
Ano, potvrzuju.Obávám se, že synchronizace funguje pouze směrem hodinky -> Garmin cloud
Nepřijde mi to jako komplikace. Teda jestli jsem to správně pochopil.hodinky zaregistruji další úder a bohužel není možnost jim říct "Ignoruj". Takže pak je ve statistikách docela brajgl.