- Jméno
- Honza
- Klub
- GCB
- HI (HCP)
- prý 21 :-)
modelovy priklad - lezim na ferveji, odehraju ranu, hodinky se optaji na hul. Reknu I7. OK .. ale popojdu dva, tri metry a napadne me, ze mam cas, na hristi jsem sam a ze bych tu ranu mohl zkusit znova a lip. Takze na zem hodim dalsi micek a hraju .. tentokrat pouziju I6. Jenze hodinky zaregistruji dalsi uder, takze si tu predchozi I7 spoji s timhle novym a vydedukuji, ze sedmickou dostrelim tak 2-3 metry. Nejsem dlouhy hrac, ale vic jak dva metry sedmickou jeste dam. A to vubec neresim situaci, kdy si ten novy mic hodim o par metru zpatky nez byla puvodni ranaKde a v čem ti to dělá brajgl?
Po ceste k tem dvema mickum (jeste u nich nejsem .. usel jsem tak polovinu vzdalenosti) .. me napadne, ze tady z tohodle mista je zajimava prihra na green (treba stoji v ceste strom) co se mi minule nepovedla ... tak beru Wedge a zkusim si to zahrat .. jenze hodinky zaregistruji dalsi ranu a spoji to s posledni holi a zapisou si ze I6 davam tak 60m ... atd .. jenze ja ani zdaleka nejsem u toho micku co jsem hral puvodne .. atd ... takze se mi v hodinkach stradaji nesmyslne statistiky o me hre s ruznymi holemi, ktere navic ovlivnuji/znemoznuji dalsi funkce, pokud bych je chtel nekdy pouzivat - napr VirtualCaddy.
Pritom by stacilo abych na dotaz "Citil jsem ranu - jaka to byla hul?" mohl odpovedet "Ignore - zadna rana nebyla, pust to z hlavy .. to se ti jen neco zdalo " a bylo by vyreseno. Hodinkama bych si mapoval pouze rany co ja chci .. tedy ty "prvnim mickem" a ty ostatni treninkove , at by jich bylo kolik bylo a odkukoliv byly, bych nechal ignorovat. Coz ale nejde ...
Co se skore na jamce tyka, tam problem pochopitelne neni .. tam mam moznost manualniho zasahu ... po dokonceni jamky a prechodu na dalsi zacnou hodinky otravovat at zadam skore .. neni problem, at uz tam ma predchystany jakykoliv numero, upravim si ho pomoci +- na to spravny (pocitam pouze rany s "prvnim" micem), zadam paty, pripadne trestne a hotovo.
Mozna by zpetne slo ty nechtene rany mazat pozdeji, zpetne, v aplikaci GarminGolf (nezkousel jsem), ale to mi za to fakt nestoji .. to se radsi smirim s tim, ze si o me moje hodinky budou myslet ze jsem blazen co na FW nekdy hraje i dozadu