Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Tech+ Garmin S70

Kde a v čem ti to dělá brajgl?
modelovy priklad - lezim na ferveji, odehraju ranu, hodinky se optaji na hul. Reknu I7. OK .. ale popojdu dva, tri metry a napadne me, ze mam cas, na hristi jsem sam a ze bych tu ranu mohl zkusit znova a lip. Takze na zem hodim dalsi micek a hraju .. tentokrat pouziju I6. Jenze hodinky zaregistruji dalsi uder, takze si tu predchozi I7 spoji s timhle novym a vydedukuji, ze sedmickou dostrelim tak 2-3 metry. Nejsem dlouhy hrac, ale vic jak dva metry sedmickou jeste dam. A to vubec neresim situaci, kdy si ten novy mic hodim o par metru zpatky nez byla puvodni rana ;)

Po ceste k tem dvema mickum (jeste u nich nejsem .. usel jsem tak polovinu vzdalenosti) .. me napadne, ze tady z tohodle mista je zajimava prihra na green (treba stoji v ceste strom) co se mi minule nepovedla ... tak beru Wedge a zkusim si to zahrat .. jenze hodinky zaregistruji dalsi ranu a spoji to s posledni holi a zapisou si ze I6 davam tak 60m ... atd .. jenze ja ani zdaleka nejsem u toho micku co jsem hral puvodne .. atd ... takze se mi v hodinkach stradaji nesmyslne statistiky o me hre s ruznymi holemi, ktere navic ovlivnuji/znemoznuji dalsi funkce, pokud bych je chtel nekdy pouzivat - napr VirtualCaddy.

Pritom by stacilo abych na dotaz "Citil jsem ranu - jaka to byla hul?" mohl odpovedet "Ignore - zadna rana nebyla, pust to z hlavy .. to se ti jen neco zdalo :)" a bylo by vyreseno. Hodinkama bych si mapoval pouze rany co ja chci .. tedy ty "prvnim mickem" a ty ostatni treninkove , at by jich bylo kolik bylo a odkukoliv byly, bych nechal ignorovat. Coz ale nejde ...

Co se skore na jamce tyka, tam problem pochopitelne neni .. tam mam moznost manualniho zasahu ... po dokonceni jamky a prechodu na dalsi zacnou hodinky otravovat at zadam skore .. neni problem, at uz tam ma predchystany jakykoliv numero, upravim si ho pomoci +- na to spravny (pocitam pouze rany s "prvnim" micem), zadam paty, pripadne trestne a hotovo.

Mozna by zpetne slo ty nechtene rany mazat pozdeji, zpetne, v aplikaci GarminGolf (nezkousel jsem), ale to mi za to fakt nestoji .. to se radsi smirim s tim, ze si o me moje hodinky budou myslet ze jsem blazen co na FW nekdy hraje i dozadu :)

Jj, rány, které nechceš, můžeš smazat v aplikace Garmin Golf.

Ta ikonka značí "Body Battery"

1713700478005.webp

Zobrazit přílohu 42637
Jen bych upřesnil ten „stres" - v žádném případě nejde o psychický stres, ale zatížení organismu.
Zde obsáhlejší vysvětlení k „Stress Score" a „Body battery"

Zobrazit přílohu 42637
Jen bych upřesnil, že (alespoň u mne, ale dle diskusních fór je to u většiny populace) „body battery" a „stress score" vám může dopředu signalizovat přicházející nemoc.

A ještě jedna zajímavost - hodnoty obou údajů jsou velmi podobné při nemoci a po „pařbě" 🤭

Porovnání mého obvyklého dne a 1. ledna (po Silvestrovské oslavě) 🤭

1. leden
IMG_9820.webp

Běžný den
IMG_9821.webp

Díky za dovysvětlení. :up:
Mozna by zpetne slo ty nechtene rany mazat pozdeji, zpetne, v aplikaci GarminGolf
Ano, jak psal Tomáš, v appce to zpětně lze. Ale v tebou popisovaném případě to za to fakt nestojí.

Mel bych bezvyznamny dotaz .. pri hre se mi v hodinkach (S70) _nekdy_ neozbrazuji data o pocasi - vitr, hustota vzduchu (nebo co to je) - ty co ovlivnuji prepocet vzdalenosti "PlaysLike". Zrovna dneska (Kaskada) jsem za boha nebyl schopen do hodinek ty udaje dostat. Namisto nich pouze "--"

Pritom na telefonu (iphone) bezela aplikace GarminGolf, hodinky jsou sparovane s telefonem a komunikace funguje (kdyz jsem omylem na telefonu ukoncil hru, tak skoncila i na hodinkach a musel jsem startovat znova). Ale info o pocasi proste nikde. Nekdy (docela casto) se mi to stava a pak znicehonic se tam ty udaje objevi. Nejsem schopen prijit na to, kde se to "zasekava". Jako ne, ze bych ty numera extra potreboval, ale z principu me stve, ze to dela neco co nechapu :-) Kdyby mi to nefungovala nikdy a vubec tak to pustim z hlavy, ale tohle mi proste neda ... diky za pripadne nasmerovani.

Jinak na telefonu, pochopitelne jsou aktivni data, na Kaskade myslim ze signal je vsude, telefon mam v bagu na voziku, tedy v dosahu (jedine co me ted napada, ze se vozik od hodinek cas od casu vzdali, takze ta komunikace se mozna prerusi a ze by se pak znovu nenastartovala ??? ale to by mi fungovalo aspon na zacatku, ale dneska proste cela devitka nic)

... tak pridam prozatimni pozorovani .. dneska .. pred hrou na iphone nastartovana aplikace GarminGolf .. na druhe jamce jsem si vsiml ze na hodinkach chybi udaj o vetru. Appku na telefonu jsem shodil (uplne zavrel) a restartoval. Udaj o vetru se objevil tremer okamzite, zacaly fungovat i prepocty vzdalenosti - dneska foukalo hodne, tudiz ty rozdily byly docela znacne (jina vec je, ze ten smer vetru nesedel uplne presne). Po nejake dobe opet info o vetru chybelo. Opet pomohlo restartovani appky na telefonu. Vypada to, ze nejak vypadava komunikace - nevim zda za to muze vzdaleni hodinek od telefonu, nebo to, ze treba telefon na chvili ztrati mobilni data ?? Uvidime, experimenty budou pokracovat :-),

... tak pridam prozatimni pozorovani .. dneska .. pred hrou na iphone nastartovana aplikace GarminGolf .. na druhe jamce jsem si vsiml ze na hodinkach chybi udaj o vetru. Appku na telefonu jsem shodil (uplne zavrel) a restartoval. Udaj o vetru se objevil tremer okamzite, zacaly fungovat i prepocty vzdalenosti - dneska foukalo hodne, tudiz ty rozdily byly docela znacne (jina vec je, ze ten smer vetru nesedel uplne presne). Po nejake dobe opet info o vetru chybelo. Opet pomohlo restartovani appky na telefonu. Vypada to, ze nejak vypadava komunikace - nevim zda za to muze vzdaleni hodinek od telefonu, nebo to, ze treba telefon na chvili ztrati mobilni data ?? Uvidime, experimenty budou pokracovat :),
Spíš bych si tipnul na ztrátu komunikace appky se serverem, odkud appka tahá data o počasí.

Tak jsem asi vyresil "svuj problem se ztracejicim s pocasim" pri hre na S70. Na vine bylo pravdepodobne nastaveni, ze aplikace GarminGolf muze pouzivat polohove udaje jen kdyz je pustena .. prestoze pustena pochopitelne byla vzdy, asi po case spadla nekam "na pozadi" a pristup k GPS nemela ... tudiz nevedela kde je, tudiz nemohla rict jaky je tam pocasi (asi teda) ... Pred par dny jsem zmenil nastaveni na "pristup k GPS vzdy" a co jsem si zatim vsiml, udaje o pocasi/vetru jsou k dispozici bez preruseni .. Ted to resim tak, ze pred hrou ji pustim a po hre ji manualne "killnu".. bo jinak to zere baterky jak krava ..

Netusim jak moc je tohle uzitecny pro uzivatele jinych telefonu, ale ja mam prastary iPhone s nejakym dlouho neaktualizovanym SW, takze to mozna byl jen muj specifickej problem. Nicmene to sem pisu, treba to nekomu usetri badani ...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom