Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tipnul bych si, že ten virtual caddy (možná mimo jiné) bude napovídat, jakou holí hrát - viz spodní půlkruh na obrázku z úvodu. Takže funkce nepoužitelná pro soutěžní hru stejně jako „pin pointer”, „play like”, „slope function”.Budou mít “virtual caddy” , nevím co to bude za fce , z prvního podání to budou podrobnější info o hřišti jako např o reliefu / kopcovitosti hřiště . Výdrž cca 20h GPS 14 dni chytré hodinky.
Malem to byly Tactix DeltyVítej v klubu.
Tak ony toho mimo golfove vody umi hodne navic a proti Fenixu/Approachy jsou proste o hodne hezci. )Jestli jezdíš do AFG, tak se asi hodí, ale na golf zbytečný...
Připouštím, že se titanová verze Fenixů k S62 vzhledem celkem přibližuje...s výjimkou Fenix v titanu
Titan na sport hodinky je imho nesmysl...navic Tactixy jsou stejne nejhezci.Připouštím, že se titanová verze Fenixů k S62 vzhledem celkem přibližuje...
Zobrazit přílohu 24333
Aby te mohli stahnout o dalsich 6K bych rekl.Proc jsou tam jen 3 senzory?
Mechanicka odolnost: strasne lehce se poskrabou. Ale zas je to lehci samo.Důvod? Mám je dva roky a bězně je na sport používám, jako nesmysl mi to nepřijde.
K celotitanovým Fenix máš i „sportovní” pásek, škrábance jdou vidět míň, než na černých a dají se rozleštit, něco dalšího?Mechanicka odolnost: strasne lehce se poskrabou. Ale zas je to lehci samo.
Obecne je i urcite lepsi poradny kaucuk nez tah, kdyz se clovek v tom planuje hybat. Tzn. celotitanove garminy mi prijdou trosku pointless..
Mirku, komentuji post celotitanovych fenixu (tedy na tahu, z obrazku)... rozlestit lze kde co, zalezi na povrchove uprave toho kovu. U Fenixu to nebude tak easy job, neb to nejsou hladke plochy. Obecne ta predstava, ze servisuji spotrebni hodinky takto mi prijde usmevna neb tyto hodiny leti po 2 letech do kose, takze je nebudu esteticky servisovat za nemale penize, ale kazdy dle sveho.K celotitanovým Fenix máš i „sportovní” pásek, škrábance jdou vidět míň, než na černých a dají se rozleštit, něco dalšího?
Ale každý má své preference, mě třeba nebaví přehazovat „normální” hodinky za „golfové”. Navíc jsem golfové často zapomínal doma, takže mi pak chyběly některé hry do statistik.
Titanové Fenix mi to řeší, mohu je mít na obchodní jednání a cestou domu se stavit na golf, aniž bych si musel měnit hodinky.