Máš zapnuté sledování statistik?Asi jsem ducha mdlého, ale mě to po dohrání jamky nabízí pouze počet ran, nic jiného. Musím změnit nějaké nastavení, nebo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš zapnuté sledování statistik?Asi jsem ducha mdlého, ale mě to po dohrání jamky nabízí pouze počet ran, nic jiného. Musím změnit nějaké nastavení, nebo?
Já si je zkusil půjčit od synátora a měl jsem je na ruce cca půl sekundy a rychle jsem je odložil. Proti S42 je to jak přidělat si na ruku cihlu.Fenixy nechci
Propojení s iPhone je spolehlivé a pokud chceš být na golfu v klidu, tak je vlastně výhoda, že notifikace jsou možné pouze jednosměrně z iPhone na hodinkyBlíží se ježíšek a uvažuji, že bych si udělal radost a taky si koupil 62. Pravděpodobně se blížím už konci životního cyklu daného modelu, zaslechl jsem nějaké šuškání, že příští rok bude nástupce, ale dohledat to nijak nemůžu. A kdybych pořád čekal jen na tu následující verzi, asi se nikdy nic nekoupím. Fenixy nechci, jiné, než golf sport funkce nepotřebuji/nevyužívám a většinou zdravotních senzorů mám tako jak i na iwatch páté generace vypnuté.
Poprosím ty, co mají hodinky S62 delší dobu:
- pořád spokojeni? Nebo něco, co vám zásadně vadí? S ohledem na golf...
- garmin pay bez problémů?
- to, že je propojení s iphone blbé, resp. že to apple pro cokoli jiné, než iwatch osekává, vím.
to @Ferrry, @jan...
Dík
Já používám F6 v titanu a v pohodě, tu hmotnost si už ani neuvědomuji, jde o zvykJá si je zkusil půjčit od synátora a měl jsem je na ruce cca půl sekundy a rychle jsem je odložil. Proti S42 je to jak přidělat si na ruku cihlu.
Garmin má svůj proprietární konektor a kabel. Nabíječku je možno použít klasickou od telefonu s USB.Prosím ještě - jak nabijecka, USB c nebo něco proprientarního? Pokud člověk není na golfu, jak dlouho bez nabíjení?
Za mě pořád super!- pořád spokojeni? Nebo něco, co vám zásadně vadí? S ohledem na golf...
- garmin pay bez problémů