Nejake ano... tezke hodinky na golf bych tez nedaval, zde ten pocit nemam. Jelikoz si mel S60, tak +- asi mas predstavu. V tomto zadna velka zmena nenastala. Hodne jsem resil, zda nevzit Fenixe, respektive Tactix Delta, neb maji ty golf featury uz dost blizko approach serii.
Plusy:
Za me hlavni prinos te zmeny je baterie (opravdu znatelne delsi), garmin pay (tzn. muzes chodit po hristi klidne i bez telefonu), virtual caddy (pro moji uroven blbost, ale je to propracovanejsi nez bych cekal), ale hlavni asi je, ze jsou to o dost lepsi multisport hodinky nez byly S60 (meri tepovku a pak zase ta baterka).
Celkove jsou rychlejsi, menu plynulejsi... nekdy ale zbytecne vycackane... ta strohost S60 po delsim case (kdyz uz clovek znal co a jak) byla vyhodna.
Minusy:
Za nevyhodu povazuji vzhled... S60 vypadaly jako hodinky... S62 vypadaji jak cinsky smartwatche za 3K... nicmene dobre ochrane sklo ten vzhled hodne zvedlo.
Prekvapenim pro me byly ty sensory... nejak jsem nevim proc cekal, ze to neco bude delat... pritom to pouze oznacuje aktivni hul (tzn. i kdyz mas vyply dotaz na hole, tak ti to u hole se sensorem ulozi info co to bylo za hul. Ale nic jineho to nedela
... jeste to zkusim na putter... kazdopadne predstava, ze dam 6K za sadu pro cely bag... nevim...
Za minus te povazuji, ze S62 se te uz neptaji na fw hit... tento udaj proste vyplni automaticky. Pro nekoho vyhoda, pro me ne... ja si proste znacil fw hitem i dobry (= zamysleny) drive, nikoliv striktne zda je to fw ci tesne vedle.
Nemaji mp3 prehravac
Nepovedlo se mi vubec zprovoznit pulsni oxymetr... nevim zda neco delam blbe, ci nemam nahodou vadny ten sensor, ale nenameril jsem nic.