Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Martine,děti bez rozdílu věku znamená,že se mohu také přihlásit ??? Jsem krapet přerostlej chlapečekMůžeme myslet i na veselejší věci. Třeba na to, že náš Pinďa Cup už zná své termíny pro rok 2022. A opět si zcela zdarma zahrajete na všech hřištích kolem Plzně! Navíc se díky TCM.golf můžete libovolně přihlásit, i když nejste ve strukturách ČGF.
Zobrazit přílohu 28946
Životní cyklus Homo SapiensJsem krapet přerostlej chlapeček
Hrozna blbost, chodim na golf se synem od narozeni, Mel jsem kocarek od Thule, vsude je to normalni, v Norsku, Rakousku, Nemecku, Slovensku nikdo nemel zadnej problem. Je to jen o lidech o nicem jinem. ANo nepujdu s kocarem na Semily kde mi palej balony nad hlavou, nicmene proc bych nesel s kocarem na Konopi kde jsou jamky dost oddelene. Svoje dite si samozrejme hlidam a muj nyni 5lety syn ma od malicka golfovy navyk a vi jak se chovat a nikomu do hry nikdy nerval a nai ted do ni nemluvi. Chodi s nami i na soukrome turnaje a nikdo nikdy nevznesl namitku. A opravdu je to jen o lidech, zazil jsem toho na golfu hodne a deti nejsou problem.dite urvane, neposlusne, hulaka do ran a dela si co chce. Byl cca 2 roky stary
Zavolat marsala a nechat ho to vyresit.dite urvane, neposlusne, hulaka do ran a dela si co chce. Byl cca 2 roky stary
Tak tohle je uplne mimoDítě ani nikdo ostatní bez ZK na hřiště nepatří. S harantem na procházku do parku, ale rozhodně né na hřiště.
Jenže tohle je nonalcoholic party, to nepřetlačíš:-DTakže pokud je to pro děti bez omezení věku, tak je moje účast v Pinďa cupu téměř jistá
Tak pokud budu abstinovat, tak se mohu účastnit pane řediteli ?Jenže tohle je nonalcoholic party, to nepřetlačíš:-D