Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf BINGO - Léto 2017 s GolfProVšechny.cz (od 21.6.)

Stav
Uzamčeno.
...trochu mě děsíte, napsali jste tam všichni slova, co byly na seznamu? Vynechám ty z této otázky, co napsali jedno slovo vícekrát. :-D
Já si to průběžně kontroluju, zatím jsem neodhalil žádnou chybu :) uvidíme

Nejošklivější losování, 41.! Nouzovka!

zase nic :( 6 to goo na to, ze uz je tam jen 10 micku :D

Vypadá to, že závěr bude rychlý :D

Už to vidím, jak se zase stane nějaká vyjímečná situace, že např. ze 4 posledních budou najednou tři binga v jeden okamžik, nebo tak. Statisticky naprostý nesmysl, ale prostě tady se stane. :)

V tom případě vyhrává první zahlášené BINGO. :)

nacelniku (@requo ) nemohl bys prosim udelat foto co zbyva??

nacelniku (@requo ) nemohl bys prosim udelat foto co zbyva??

míčky teď tu nemám, dle porovnání sloupů vylosovaných a všech mi zbylo (moc jsem to nekontroloval, mííčky zkontroluju až pak):

5i
7i
9i
bunker
green
par
r&a
stb
triple-bogey
vozík

míčky teď tu nemám, dle porovnání sloupů vylosovaných a všech mi zbylo (moc jsem to nekontroloval, mííčky zkontroluju až pak):

5i
7i
9i
bunker
green
par
r&a
stb
triple-bogey
vozík
jojo, nic jsem neprehledl :( :D

42.losování - @mkopcak na přání podruhé!

Nicmene nastala chyba, hybrid uz byl, musim vylosovat slovo nove! Okamzicek... nechtel jsem ale připravit Martina o minutu slavy na karlstejnskem parkovisti. :D

Takže oprava, 42.losování

huraaaaa, uz jen 5 :D

4 to go, že by tu byla ještě nějaká šance?

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom