- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
nneeee, ja mel zafixovano, ze tikety do 24. tedy, ze to udelam v praci a zapomnel jsem kdyz si ho udelam bez prvniho vylosovaneho, pustite me do hry prosim??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nneeee, ja mel zafixovano, ze tikety do 24. tedy, ze to udelam v praci a zapomnel jsem kdyz si ho udelam bez prvniho vylosovaneho, pustite me do hry prosim??
dekuji, nacelniku, jdu na toZcela vyjímečně a protekčně, když už jsi ten úplnývšudehrál... bez prvního a druhého slova, tzn. bez "double-bogey" a "klub". A za trest budeš jednu devítku hrát bez driveru!
Kristy ma moc hezke satickyDruhé slovo "Klub"!
Ty mede, já si vymyslím jednoduchou hru, kde nic nemusím připravovat, jen pravidla, a popsat pár míčků, podaří se mi to dokonce delegovat losování na @kristyna a ty chceš záznamy losování. No dobře, ok, budou videa! Založím kanál na youtube a každý den vymyslíme nové video z losování. Jestli si myslíš, že mě dostaneš, já se nedám! :-D
já jooooNo vida, s tím záznamem losování je to hned důvěryhodnější Klub ale taky nemám
to teda jo škoda, že je bezhlaváKristy ma moc hezke saticky
Ty nevíš, ze míčky s tvým slovy se z losovací síťovky vyndaly?No vida, s tím záznamem losování je to hned důvěryhodnější Klub ale taky nemám
Ha, díky za tip. Prosím @requo, aby na začátku každého videa viditelně vložil všechny míčky, které ještě nebyly vylosovány, do losovací síťovky.Ty nevíš, ze míčky s tvým slovy se z losovací síťovky vyndaly?
Já ti snad tu slevu dám jen proto, abys nevymyslel tyhle šílené teorie :-D
Fanda dostal nečekaný úkol natočit losování, hlavně síťovku. Tak ho splnil.to teda jo škoda, že je bezhlavá
Příště určitě v celé parádě.Fanda dostal nečekaný úkol natočit losování, hlavně síťovku. Tak ho splnil.
Tak to je daleko horší než hrát golf. Příště už žádná hra. Míčky, které jsem jestê nevylosovala jsou 24hodin dennê v síťovce. Žádný tiket jsem nečetla, tak ani nevím, na jaké slovo myslet, abych ho vylosovala
No dobře, dobře, vždyť já už jsem spokojenýTak to je daleko horší než hrát golf. Příště už žádná hra. Míčky, které jsem jestê nevylosovala jsou 24hodin dennê v síťovce. Žádný tiket jsem nečetla, tak ani nevím, na jaké slovo myslet, abych ho vylosovala
Dêkuji, kupovala jsem si je před sedmi lety v Itálii.Kristy ma moc hezke saticky