Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ČT 4, případně web ČT, občas to tam začíná dřív..
jojo, bohuzel je to tak no ikdyz mas od novy placene voyo, tak jde jen v crKurna... sak to pise, ze to muzu prehravat jen na uzemi CZ... moje nervy
Proc zrovna masters nevysila golfchannel, jsem to nezaregistroval nejak?
Protože si ČT koupí exclusive práva na vysílání. Je to tak skoro každý rok, že si to někdo koupí. Golfchannel majory moc nevysílá. To ČT je ještě zlatá a má dobrou kvalitu streamu. Když to vysílala nova, tak to byl děš. Byli schopní pustit živě 2 hodiny denně a nashledanou... :-/
super, jdu kouknout na playoff, taky jsem to nevydrzelDá se na to koukat i zpětně. Já mám v planu si dneska pustit posledních 9jamek, jelikož jsem u toho usnul.
se hrálo playoff? to si mi neměl prozrazovatsuper, jdu kouknout na playoff, taky jsem to nevydrzel
sorry uz koukaaamse hrálo playoff? to si mi neměl prozrazovat
Bych čekal, že si tohle goflchannel pohlídá celosvětově.
U tahle strhujícího finále se dalo usnout?!....já jsem naopak nemohl usnout ještě asi hodinu po skončení, fandil jsem Garciovi jako kdybych byl rodilý španělDá se na to koukat i zpětně. Já mám v planu si dneska pustit posledních 9jamek, jelikož jsem u toho usnul.