- Jméno
- Jiří
- Klub
- GC Čechie
- HI (HCP)
- 5,0
- Autor vlákna
Kdo to bude platit seniorům? Tak senioři na rozdíl od dětí mají nějaký svůj příjem - důchod atd. Co to je za zvláštní otázku? Nevím kde pořád čteš, že někdo namítá proč něco nejde, já to v žádném z příspěvků nevidím. A nemá myslím smysl se nějak rozohňovat jen proto, že se staví i jiná sportoviště než na golf, ostatní sporty taky chtějí žít, chtějí se mít kde realizovat. To, že fandím i jiným sportovcům v jejich rozvoji, ještě přeci neznamená, že nějak zrazuji golf. A za další - pracuji, nebo spíše angažuji se a jsem aktivní v místní samosprávě, už kolikáté volební období a tak si troufám tvrdit, že i vidím to toho, jak reálné je budovat JAKÉKOLIV sportoviště, notabene nějaké golfové - veřejné.
Myslím, že všichni jak tu jsme, že pro golf žijeme, spousta z lidí tady na Jamce dělá i skvělou propagaci golfu. Nechystáš se náhodou na vstup do politiky? Trochu tak na mne tvoje příspěvky působí.
Ad 1/ Já měl @Marta dojem, že jsem na fóru o golfu, kde diskuze o podpoře golfu je vítána a probírána. Proč sem musí někdo tahat, jiné sporty, (jako příklad proč ne), nebo nějakou politiku. Nemám nic proti, když mi obecní zastupitel napíše svůj pohled, názor a možnosti. Sám jsem byl politicky velmi aktivní, nicméně zde mě zajímá pouze golf a přístup k němu. Dobrou práci odvádí pro golf Michal, vybudoval tuto stránku, která je diskuzní, a je to tak dobře.
Ad 2/ Ale je důležité se bavit i jak to změnit, vylepšit zpřístupnit pro všechny, ale neustále narážím na problém, že toto vlákno je "golf po padesátce" tudíž se zřejmě bráním diskutovat o dětech. Možná by tu měl někdo vlákno o dětech založit. Je stejně důležité jako "golf po padesátce". Zatím jsem viděl jen pár debat o golfu v různých věkových kategoriích. Jenže po padesátce se hraje senior túra, mění odpaliště zpět na žluté, aspoň tedy v kategorii PRO.
Ad 3/Dnešní průměrný důchod mi zrovna u komerčních hřišť nepřipadá adekvátní zdroj financí, který by mohl stát za rozvojem seniorského golfu...