Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tady to za chvíli bude končit golfem na nebesích![]()
Tak nemachruj a pojď do toho! Budu ti krýt záda.Vaše starost! Já bych mohl založit vlákno Golf po šedesátce!
![]()
Tak nemachruj a pojď do toho! Budu ti krýt záda.
Dětské, plné skluzavek a prelézačekO víkendu bude zřejmě super počasí na zašpinění golfových bot a kalhot, jaké hřiště budete mít v plánu?
Dětské, plné skluzavek a prelézaček![]()
P.S.: Sorry za spam, jen se uvolňuji v dlouhém čekání na sezónu![]()
Gratuluji k třicítceDnešní půlnocí to bude třicet dní, co jsem objevil 19. jamku, děkuji všem golfistům za pozornost, jenom upřesniji, že vlákno "golf po padesátce" má jedno nepřehlédnutelné číslo, ano 50, věk při kterém na turnajích hrají zase všichni ze žlutých, většinou mají kratší rány než dříve a musí o to víc spoléhat na krátkou hru. Já minulý týden začal trénovat a na novou sezónu se těším...
Ty si hraj, odkud chceš...Gratuluji k třicítcea já bych ráda byla výjimkou ze "všichni" a nadále hrála z červených i po té padesátce
![]()
Aha...ok.Ty si hraj, odkud chceš...
Aha...ok.
Myslím si, že žiješ v nějaké mylné představě. Na turnaji seniorů hrají muži ze žlutých a nebere se ohled na HCP. V běžném HCP turnaji jsou odpaliště stanovena podle HCP a nikdo se neptá, kolik ti je let. Takže s nízkým HCP jdeš na bílá odpaliště. Samozřejmě dámy z červených, abych je neopomněl.Já s těším na žluté...
U nás dámy s nízkým HCP modré.Myslím si, že žiješ v nějaké mylné představě. Na turnaji seniorů hrají muži ze žlutých a nebere se ohled na HCP. V běžném HCP turnaji jsou odpaliště stanovena podle HCP a nikdo se neptá, kolik ti je let. Takže s nízkým HCP jdeš na bílá odpaliště. Samozřejmě dámy z červených, abych je neopomněl.
Ano seniorské tůry se hrají ze žlutých, ale normální turnaje se hrají z odpališť podle HCP. Taky jsem z toho kolikrát nesvůj, když mladé pušky jdou ze žlutých a já starej chlap jdu z bílých. Ale naštěstí jsem dostatečně dlouhej, takže se to po drivu smaže.Já s těším na žluté...
Ano seniorské tůry se hrají ze žlutých, ale normální turnaje se hrají z odpališť podle HCP. Taky jsem z toho kolikrát nesvůj, když mladé pušky jdou ze žlutých a já starej chlap jdu z bílých. Ale naštěstí jsem dostatečně dlouhej, takže se to po drivu smaže.