Nesouhlasím. Nikdo nenutí hráče ani trenéry stát se PRO, je to čistě jejich rozhodnutí, když si chtějí golfem vydělávat. Hráč může zůstat amatérem a ani trenér nemusí být nutně profík. Ale když za to chceš brát peníze, tak je podle mě správně, že je to oddělené. Amatér se může zúčastnit soutěže s finanční odměnou, ale nemůže si odnést peníze. Podle mě naprosto v pořádku.
Když mají hřiště několik sad odpališť na zrušení, tak je asi něco špatně v návrhu hřiště (proč proboha budovali tolik odpališť???). Když na hřišti něco zruší, tak určitě nezlevní, jen zmenší svou ztrátu, ale protože stroje a všechno ostatní stejně musí mít, tak to bude v rozpočtu hřiště zanedbatelné.
K tvému odhadu plochy 4ha: 1ha = plocha 100x100metrů, 4 ha = 400 x 100 metrů. Když to vydělím 20 jamkama (aby se to dobře počítalo), tak mám plochu 20x100metrů na jamku a tedy 20x33 metrů na jedno odpaliště. No, takové jsem ještě neviděl. Ale možná někde taková mají
Velikost hřiště je prý obvykle cca 80ha, takže 4ha na rušená odpaliště mi fakt přijdou trochu přestřelené číslo
(GOLF) V Česku je sto golfových hřišť, polovina devítek a zbytek osmnáctky a větší areály. Jak jsou tato hřiště veliká, kolik prostoru v průměru zabírají? A
www.navzduchu.cz