A co změna adresy v profilu?tak VPN by samozrejme pomohla, ale me spis jde o tohle:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A co změna adresy v profilu?tak VPN by samozrejme pomohla, ale me spis jde o tohle:
EE, tam zadna adresa neni, jen mail a pass.A co změna adresy v profilu?
Pak tedy nechápu, jak poznají, že jsi z ČR (pokud použiješ VPN).EE, tam zadna adresa neni, jen mail a pass.
jasne, ale ja nechci pouzivat placenou vpn sluzbu na to abych koukal na golf...nic, nechme to bejt...Pak tedy nechápu, jak poznají, že jsi z ČR (pokud použiješ VPN).
Ne, neviděl.Dotaz na @Mirek_62 , nevidel jsi? Stoji to za zkouknuti? Nebo nekdo jiny videl?
Zobrazit přílohu 33549
Mně se zdá, že celkově odepsali golf, protože poslední dobou cokoliv, i sto let staré reprízy, mají přednost před golfem. A pokud ho dávají, tak asi na webu, a já, upřímně řečeno, nemám chuť platit další peníze, i když je to jen 600 za rok. A to jsem se radovala, když probírali PGAA Tigera taky odepsali:
Unfortunate News Befalls Tiger Woods and Golf Fans
Golf fans worldwide will no longer be able to stream PGA Tour and Tiger Woods-related content online; Devastating news, indeed.www.essentiallysports.com
Sony tv mám, asi 4 roky starou. Smart tv to je, půjde to? Jakým způsobem to funguje? A kde se to objednává. Díky předem.Sice uz neni Eurosport player, ale je appka Eurosport. Na Sony, android TV to jde. Akorat teda ten "evropsky" komentar je za me nic mo, US mi vyhovoval vic (vic komentatoru, vic informaci, diskuse apod.).
Stáhneš si v televizi přes Google play aplikaci Eurosport a tam se přihlásíš. Na stránkách eurosport.com jsem si předtím tedy zřídil účet a zaplatil předplatné. Ale už je to delší doba.Sony tv mám, asi 4 roky starou. Smart tv to je, půjde to? Jakým způsobem to funguje? A kde se to objednává. Díky předem.
Procházel jsem menu v tv a google play tam nemohu najít. To je v každé smart tv Sony? Dík.Stáhneš si v televizi přes Google play aplikaci Eurosport a tam se přihlásíš. Na stránkách eurosport.com jsem si předtím tedy zřídil účet a zaplatil předplatné. Ale už je to delší doba.
Mám taky tv Sony.