- Jméno
- Jiří
- Přijmení
- Bolehovský
- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 7
Vydrž, pošlou to e-mailem, vše už funguje.Tak nevím, fee objednáno v neděli a doteď nic. Hlavně že po odeslání zobrazí hlášku "ozveme se vám do jednoho pracovního dne"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vydrž, pošlou to e-mailem, vše už funguje.Tak nevím, fee objednáno v neděli a doteď nic. Hlavně že po odeslání zobrazí hlášku "ozveme se vám do jednoho pracovního dne"...
ocekaval bych az spis na jareaktuálně dosti malý výběr, nevíte zda se to výhledově změní? pro nás z jižní Moravy nejbližší hřiště 2 hodiny cesty
Potvrzuju. Info od Srba, co to ma na starosti, je, ze hriste uz budou jen ubyvat a nove vouchery se "nahrajou" az pristi rok.ocekaval bych az spis na jare
jakto?? planuji zavrit??Sice to není k tématu, ale když to @requo zmínil...
Mám dva vouchery na Teplou. Já je už určitě nevyužiju. Platnost je na nich do konce 2018, nicméně po dohodě nebyl problém si za ně zahrát (minulý týden jsme tam byli). Tak kdyby někdo chtěl, jsou volně k dispozici. Nic za ně nechci.
A poznámečka k Teplé, pokud tam někdo nehrál a sbírá odehraná hřiště, měl by to co nejdřív podniknout. Může se stát, že to příští rok už nepůjde.
Říkal mi to provozovatel, že o to uvažují. Že nemá lidi a hřiště si nepořídil aby tam prodával kafe a sekal. Že když konečně sežene někoho, kdo není úplně lempl, naučí ho co je potřeba, uteče mu do varů nebo za hranice. Ještě neví jistě co udělá, že prý třeba se někdo najde..
Na ja bych Teplou rad zahral pokud se jeste neozyvam pozde pro voucher. Diky mocSice to není k tématu, ale když to @requo zmínil...
Mám dva vouchery na Teplou. Já je už určitě nevyužiju. Platnost je na nich do konce 2018, nicméně po dohodě nebyl problém si za ně zahrát (minulý týden jsme tam byli). Tak kdyby někdo chtěl, jsou volně k dispozici. Nic za ně nechci.
A poznámečka k Teplé, pokud tam někdo nehrál a sbírá odehraná hřiště, měl by to co nejdřív podniknout. Může se stát, že to příští rok už nepůjde.
to asi ano, ale tohle zadaj do systemu a vyskoci jim toVždy ok, ale uznavam... mam pocit, ze kdybych si udelal vlastni voucher, tak na nekterych hristich bude reakce asi obdobna.