Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz Golfová hřiště v ČR úplně uzavřena nejméně na týden

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Golfová hřiště v ČR úplně uzavřena nejméně na týden (Golf.cz)

Vláda s platností od půlnoci z neděle na pondělí zavedla na jeden týden karanténu na celém území České republiky.
Od pondělí 16. března 0:00 do úterý 24. března 06:00, tak platí zákaz volného pohybu po celém území.

Uzavírají se vnitřní i venkovní sportoviště. Znamená to úplné uzavření golfových hřišť.
Možnost provozu pro max. 30 přítomných osob tak už neplatí.

Lidé nemají opouštět domovy kromě cesty do zaměstnání nebo nezbytné cesty za rodinou a blízkými osobami.

Smí se dojít na nákup potravin, léků, kosmetiky a jiných zdravotních pomůcek, v neodkladných záležitostech navštívit lékaře nebo vyřídit nezbytné úřední záležitosti.

Ruší se modré parkovací zóny ve městech.

Tomu, kdo nebude karanténu dodržovat, hrozí pokuta až 3 miliony korun. Ode dneška je šíření koronaviru trestným činem.

V Česku bylo v neděli, 15.března 293 nakažených koronavirem, jenom v sobotu přibylo 48 případů.
Nikdo z nakažených se doposud neuzdravil, zatím nedošlo k žádnému úmrtí.

The post Golfová hřiště v ČR úplně uzavřena nejméně na týden appeared first on Golf.cz.

Pokračovat ve čtení...

Mozna to sem nepatri, ale budou se delat treba nejake korekce clenskych prispevku nebot se klidne muze stat, ze jeste v cervnu muzeme hrat tak kulicky v parku?
No, doufám, že ne. Hřiště už takhle budou mít ztráty jako prase. Údržba jede, lidi musí platit, feečkaři peníze nenosí, hospoda zavřená. Já osobně to teda přežiju, že nemůžu hrát a přeju si, aby přežil klub a hřiště.

Mozna to sem nepatri, ale budou se delat treba nejake korekce clenskych prispevku nebot se klidne muze stat, ze jeste v cervnu muzeme hrat tak kulicky v parku?

Čekal jsem, kdy se s touhle myšlenkou někdo ozve. Můj odhad byl týden. A vida, Češi mě opět nezklamali...

Čekal jsem, kdy se s touhle myšlenkou někdo ozve. Můj odhad byl týden. A vida, Češi mě opět nezklamali...
Neboj, jestli se nepletu, problém budou mít rakusaci ;-)

Neboj, jestli se nepletu, problém budou mít rakusaci ;-)

I kdyby ho měli Marťani, tak já prostě jen zírám...

Já ziras, dyť jsi to čekal..

Taky čekám že umřu, což nemění nic na tom, že budu pravděpodobně dost zírat...

Taky čekám že umřu, což nemění nic na tom, že budu pravděpodobně dost zírat...
A casovej odhad v tomhle případě? Ještě bych si rád zahrál s tebou...

A casovej odhad v tomhle případě? Ještě bych si rád zahrál s tebou...

Jsem zjevně první z Hořehled, kdo nasadil roušku (dle pohledu sousedů, které jsem dnes potkal při cestě do kanclu mám pocit, že krom mě viděli i ducha). Zároveň jsem z kanclu vyhodil Hanku i Jirku a dělají z domova, ostatní pracují max po dvojicích pouze venku na hřišti. Takže pokud není ta piča vir převlečená ebola, tak bychom to mohli relativně v klidu dát. Přesto si osobně myslím, že dřív něž počátkem června se neuvidíme...

To, že nebudu chtít žádnou kompenzaci je v současné době asi jediná možnost jak teď klubu (a hřišti) pomoct přežít do další sezóny.

Tak ono mít třeba permici do fitka, tak to taky řešíš. Ale jinak co se klubu týče, tak to taky nijak nehrotím, už takhle hraji za cca. 400Kč/hru, takže není důvod chtít nějaký refund.

Vnímám to stejně. Je to realita. Chápu oba pohledy - jak provozovatel, tak zákazník. Když nastane jakýkoli problém, který zamezí nějaké předplacené službě, tak se vždy řeší, kdy a co případně refundovat, na základě čeho. Nijak bych ani jednu stranu nepodezíral z nějaké amorálnosti. Každý máme jiné možnosti, jiné finanční polštáře a pro někoho dvacet klacků může být za golf zbytný výdaj, pro někoho je to významná částka, která se mu (a nebo její část) v období snížených příjmů může hodit jinde a později.

A taky je členství a členství. Třeba osobně vnímám rozdílně virtuál versus kamenné členství. Jedno je pro mě osobně více předplacená služba (virtuál), klasický klub s hřištěm je pro mě více "společné družstvo". :)

Můj pohled je velmi prostý - kdybych mohl, vrátím všem všechno, co nemohli využívat. Bohužel ekonomika provozu v mém případě funguje trochu jinak než samotný provoz - investice probíhají především v zimní pauze, tzn. větší část peněz se utratí před sezonou a na její konec si necháváme nějaký polštář, kdyby se něco posr. V tento moment jsou takřka všechny investice hotové a zaplacené a aktuálně začínáme pomalu sosat onen polštář, co máme na konec roku. Až ten dojde, tak půjdeme všichni spásat tu trávu, co nám tu roste. Takže byť bych rád vracel, tak nemám prostě z čeho, protože ty prachy sou už fuč.

Samozřejmě existují pojistky, otázkou je, jak je kdo bude ochoten plnit.

Ať to celé dopadne jakkoli, přežijou-li Hořehledy, určitě se pokusíme členům vyjít nějakým způsobem vstříc tak, abychom alespoň symbolicky ukázali, že si uvědomujeme ztrátu, kterou utrpěli. Např. nějakými tréninky zdarma, nebo výraznou slevou na jídlo,...

A taky je členství a členství. Třeba osobně vnímám rozdílně virtuál versus kamenné členství. Jedno je pro mě osobně více předplacená služba (virtuál), klasický klub s hřištěm je pro mě více "společné družstvo". :)
Bingo!
Lépe to snad už ani nejde charakterizovat :up:

Už jen proto, že fixní a provozní náklady virtuála a klubu se hřištěm jsou diametrálně jinde.

Už jen proto, že fixní a provozní náklady virtuála a klubu se hřištěm jsou diametrálně jinde.
rekl bych, ze ne tak uplne, pokud virtual plati hraci karty na rok, vydaje uz mel velke na zacatku roku, pokud ma napr. 4 mista na 8 hristich, tak uz nekde zaplatil 32 hracich mist, na ktere nemusel nutne vybrat clestvi vzhledem k tomu, ze sezona jeste nezacala a ted cleni pribyvat nebudou. Ano, oproti normalnim hristim odpadaji naklady na udrzbu atd., ale taky na tom nebudou tak ruzove, ne ze bych se jich chtel zastavat

rekl bych, ze ne tak uplne, pokud virtual plati hraci karty na rok, vydaje uz mel velke na zacatku roku, pokud ma napr. 4 mista na 8 hristich, tak uz nekde zaplatil 32 hracich mist, na ktere nemusel nutne vybrat clestvi vzhledem k tomu, ze sezona jeste nezacala a ted cleni pribyvat nebudou. Ano, oproti normalnim hristim odpadaji naklady na udrzbu atd., ale taky na tom nebudou tak ruzove, ne ze bych se jich chtel zastavat
Tak otázkou je, kdy virtuál za hrací karty platí.
To asi ví majitel virtuálu a provozovatel hřiště.
Možná o tom má povědomí @mkopcak i když s virtuálama „nepeče”

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom