Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz Golfová hřiště v ČR úplně uzavřena nejméně na týden

Jak to vypadá v nemocnici v Lípě, @Dana ?
Netuším. Nemám s nima nic společnýho, ordinaci mám na druhým konci města a komunikace s nima nikdy nebyla k ničemu. Ale mají fb stránku. To je i můj jediný zdroj informací...

překvapilo mě, že včera Prymule říkal, že počítá že ještě měsíc to bude růst, resp. za měsíc to bude mít vrchol....
Bohužel, ta dobrá zpráva, že se tři vyléčili nepřišla ve vhodnou dobu, spousta lidí to bude brát jako skvělou věc a budou kašlat na karantény apod. Včera jsem šel kolem Kolčavky - pivovar u Palmovky a tam postávalo spousta lidí venku, s pivem.....
A kladná věc je, že ráno ve sportovních zprávách se dostala informace o závodu musherů na Aljašce. Takové zprávy by se v životě do televize nedostaly :-)

Netuším. Nemám s nima nic společnýho, ordinaci mám na druhým konci města a komunikace s nima nikdy nebyla k ničemu. Ale mají fb stránku. To je i můj jediný zdroj informací...

Aha, nevim proc jsem si myslel ze sedis v nemocnici...

překvapilo mě, že včera Prymule říkal, že počítá že ještě měsíc to bude růst, resp. za měsíc to bude mít vrchol....
Bohužel, ta dobrá zpráva, že se tři vyléčili nepřišla ve vhodnou dobu, spousta lidí to bude brát jako skvělou věc a budou kašlat na karantény apod. Včera jsem šel kolem Kolčavky - pivovar u Palmovky a tam postávalo spousta lidí venku, s pivem.....
A kladná věc je, že ráno ve sportovních zprávách se dostala informace o závodu musherů na Aljašce. Takové zprávy by se v životě do televize nedostaly :)
odsud by šlo usuzovat, že čeká po polovině dubna kulminaci nemocných
jenomže udrž doma lidi tři týdny... zvlášť když je hezky a děti nechodí do školy
myslím, že sportování venku v přírodě bude v první vlně povolených aktivit :up:

Vzhledem k tomu jak je posunuto daňové tj1.7. Z toho lze odvodit jediné že to vše padne v průběhu 6měsíce., kéžby nebo alespoň.

Vzhledem k tomu jak je posunuto daňové tj1.7. Z toho lze odvodit jediné že to vše padne v průběhu 6měsíce., kéžby nebo alespoň.
myslím, že to je spíš kvůli sjednocení s podáváním odložených daňových přiznání... tam je stejný termín

z toho se neda vyvozovat, muzou to pripadne prodlouzit, ale driv nez v kvetnu si nezahrajem

Doufám, že prof. Prymula nečte 19.jamku.
Mohl by třeba tvými příspěvky nešťastně inspirovat 🤭
31AA84C3-72BD-4960-9988-CC984FA6F3AE.webp

Osobně jsem přesvědčený, že do Velikonoc se to určitě nezmění (pohyb lidí, shromažďování v této době jsou vždy abnormální). Úlevy bych viděl od května a relativně normální režim by mohl být od prázdnin. Takže hřiště budou fungovat nejdříve od 1.5. (předvídal to Nostradamus i Jolanda, takže to určitě bude pravda ;) )

Třeba to bude dříve

Třeba to bude dříve

Uvěřím, až se mu to podaří. Ale pochybuji.
Golf je pro ostatní politiky sprosté slovo. A pokud budou něco uvolňovat, tak ty sporty vyjmenují nejspíš taxativně. Pak se obávám, že golfem nebudou chtít „dráždit” zbytek společnosti, která golf považuje za kratochvíli zbohatlíků.

Uvěřím, až se mu to podaří. Ale pochybuji.
Golf je pro ostatní politiky sprosté slovo. A pokud budou něco uvolňovat, tak ty sporty vyjmenují nejspíš taxativně. Pak se obávám, že golfem nebudou chtít „dráždit” zbytek společnosti, která golf považuje za kratochvíli zbohatlíků.
Taky hodně pochybuju.....za prvé z těch důvodů co uvádíš (kdyby v dohledný době pustili golfisty na hřiště - a zbytek nic, tak to abych se bál přejít s bagem mezi bytovkou a autem za deního světla.....). A za druhé Hnilička je dost neschopnej zařídit cokoli......máme s ním tady v Bolce zkušenosti z extraligovýho hokeje, když tu svýho času dělal sportovního manažera.....děs, běs!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom